Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
točno ispred ulaza

Šukerova bivša žurila na solarij pa skupocjeni Mercedes parkirala preko tri mjesta

Foto: Instagram, RTL Exkluziv, Pixsell kolaž
1/5
23.03.2021.
u 14:04

Kristina je skupocjeni Mercedes koji ima registarske oznake s njezinim inicijalima i datumom rođenja parkirala točno ispred ulaza i zauzela čak tri parkirna mjesta.

Pjevačica u usponu Kristina Bralo (28) prije nove godine prekinula je ljubavnu vezu s Davorom Šukerom.  Romansa predsjednika HNS-a i bivše misice i pjevačice potrajala je oko šest mjeseci, a razloge prekida par nije otkrivao jer o svojoj vezi ni prije toga u javnosti nisu govorili te je Kristina samo u jednom navratu rekla kako poznaje Šukera, ali je tada demantirala da su u vezi.

Foto: Grgur Žučko/Pixsell, Sanjin Strukić/Pixsell

Nakon prekida, kako je izvijestio RTL Exkluziv, Šukerova 25 godina mlađa bivša djevojka zadržala je njegov skupocjeni dar, a riječ je o automobilu od 600 tisuća kuna. Redakciji RTL Exkluziva gledatelj je dostavio snimku automobila parkiranog ispred jednog solarija u Zagrebu, a automobil ima registarske oznake s Kristininim inicijalima i datumom rođenja i ona se u njemu dovezla do solarija ispred kojeg je zauzela čak tri parkirna mjesta, kao što je vidljivo na fotografijama. Kristina je parkirala točno ispred ulaza jer joj se očito jako žurilo.

Foto: RTL Exkluziv

Inače, predsjednik HNS-a ne voli govoriti o svojem privatnom životu. Poznato je da je bio u vezi s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, a zajedno su bili dvije godine. Prije nje bio je u vezi s tenisačicom Ivom Majoli, manekenkom Draganom Radošević i španjolskom voditeljicom Anom Obregon.

VIDEO Pogledajte što su nam rekli Edin i Maja nakon osvajanja Večernjakove ruže:

Komentara 21

SA
sargu123
14:24 23.03.2021.

Da li je kažnjena ili to ne smijem ni pitati?

Avatar Toncek79
Toncek79
15:19 23.03.2021.

Prepoloviti batat i popikati vilicom unutrašnjost batata. U prethodno zagrijanu pećnicu (180 stupnjeva) staviti polovice batata na 30-40min. Na maslinovom ulju popržiti luk i češnjak. Dodati slanutak i grah na 5-10 minuta, a zatim dodati pelate. Začiniti i pustiti još 10ak minuta. Kada je batat spečen pustiti kratko da se ohladi. Vilicom udubiti batat i napuniti ostalim sastojcima. Uz batat poslužiti guacamole.

SS
samohrani samojed
15:43 23.03.2021.

Pjevačica u usponu.Kad sam ja bio mlad mi smo to zvali......nije bitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije