Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 godina kasnije

Sjećate li se djevojčice iz poznatog Čolina hita? Život je nije mazio, a evo kako sada izgleda

Foto: Screenshot
1/2
23.03.2021.
u 11:41

Mnogi su joj predviđali blistavu budućnost, no ratne godine naprasno su prekinule Ivanine snove. Umjesto pred kamerom, našla se u izbjeglištvu

Preslatka djevojčica s pjegicama Ivana Legin osvojila je srca mnogih nakon što je prije više od tri desetljeća otpjevala veliki hit "Čaje Šukarije“ s legendarnim Zdravkom Čolićem.

„Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato, rekla sam mami kad porastem, udat ću se za tebe, zato rastem i rastem i jedva čekam da odrastem“, pjevušila je tada šestogodišnja Ivana koja je preko noći postala prava zvijezda. Iza sebe je tada već imala ulogu u filmu Kuduz, a za suradnju s Čolićem zvao ju je Goran Bregović kojeg je oduševila. Mnogi su joj predviđali blistavu budućnost, no ratne godine naprasno su prekinule Ivanine snove. Umjesto pred kamerom, našla u izbjeglištvu. Iz rodnog Sarajeva preselila se tada u Australiju, u kojoj živi i danas. O svemu što je prošla, ali i o ožiljcima koji su ostavili traga na njoj, progovorila je svojedobno za medije.

Foto: FIBA/Screenshot

– Izbjeglištvo je išlo preko Beograda, Zagreba, Rusije, pa tek onda do Australije. Kao i za sve ostale koji su lutali svijetom pokušavajući naći svoj kutak mira i sigurnosti, bilo je to nemirno, nesređeno i nestabilno razdoblje. Tek što smo se navikli na jednu školu i način života, našli smo se u drugom okruženju s novim jezikom i kulturom. Nije bilo lako, ali takva iskustva definitivno jačaju. Mali ožiljci uvijek će biti prisutni, nekada zasvrbe ili se upale, obično kada to najmanje očekujemo. No, na to gledam kao na proživljeni život i kada taj ožiljak zasvrbi, samo me podsjeti na to da sam u 33 godine proživjela nešto što mnogi nisu ni s 90 – rekla je Ivana u jednom intervjuu koji je prenio Blic.

Objavljuje Ivana LeginSrijeda, 1. siječnja 2020.

U međuvremenu je Ivana diplomirala na Akademiji za film i umjetnost, a iako je ostvarila nekoliko amaterskih uloga, danas je više veseli rad iza kamere. Prije nekoliko godina ostvarila je ulogu u kratkom filmu Toll Free koji govori o životu bosanske obitelji u Australiji, zbog kojeg se nakratko vratila u Sarajevo.

Devika Bilimoria Photography

Objavljuje Ivana LeginČetvrtak, 14. ožujka 2013.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:14 23.03.2021.

Balkanci su rođeni glumci i bez akademija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije