Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posvađana braća

Stručnjakinja za čitanje s usana otkrila je što je to William jučer rekao Harryju u kapelici u Windsoru

Britain's Queen Elizabeth has died at age 96
Foto: Paul Childs/REUTERS
1/9
20.09.2022.
u 14:45

Harry i Meghan s ostatkom obitelji sinoć su bili prisutni i na privatnom dijelu pogreba kraljice Elizabete i kako britanski mediji prenose, prenoćili su u Windsoru i uskoro se vraćaju u Kaliforniju.

U nekoliko navrata zadnjih dana, prvi put nakon dugo vremena, javnost je prinčeve Williama i Harryja vidjela zajedno kada su odali počast svojoj preminuloj baki, kraljici Elizabeti. I u tim situacijama komunikacija između posvađane braće je bila minimalna, a jučer su ih kamere snimile u kapelici svetog Jurja u Windsoru kada su razmijenili nekoliko riječi. Stručnjakinja  za čitanje s usana Jacqui Press otkrila je što je princ Harry rekao princu Williamu u kapelici prije nego je počeo obred. 

William je pustio princa Harryja i njegovu suprugu Meghan Markle da prvi uđu do klupe na kojoj su trebali sjediti i dok je princ William stajao na ulazu u klupu, princ Harry ga je upitao: 'Hoćemo li mi proći prvi?' William je ugledao svog brata i kimnuo glavom, prije nego što je rekao svojoj supruzi princezi od Walesa: 'Neka oni prođu prvi'. Kate je rekla 'OK' dok su Harry i Meghan prošli pored nje, princa Georgea i princeze Charlotte i sjeli.

Kasnije tijekom obreda kamere su uhvatile i simpatični trenutak između Harryja i njegove nećakinje Charlotte kada su im se pogledi sreli i Harry joj se nasmiješio.  Harry i Meghan s ostatkom obitelji sinoć su bili prisutni i na privatnom dijelu pogreba kraljice Elizabete i kako britanski mediji prenose, prenoćili su u Windsoru i uskoro se vraćaju u Kaliforniju svojoj djeci. Nije poznato jesu li razgovarali nasamo s kraljem Charlesom i jesu li otac i sin izgladili odnose. 

Ključne riječi

Komentara 18

BA
barbalovre
14:55 20.09.2022.

Što kaže stručnjak za probavu, kako su im radila crijeva i je li bilo kakvih vjetrova ?

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:06 20.09.2022.

wow, kaj je onda bilo?

NI
nidjomidjo
17:48 20.09.2022.

dal je moguće pisati o ovakvim besmislicima? Pa koga to zanima?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije