Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sad je mentorica

Tina Katanić progovorila o izbivanju iz javnosti i otkrila čemu se posvetila: 'Neke uzbudljivije stvari su mi došle u život'

Foto: Instagram
1/15
20.09.2022.
u 11:10

Katanić ljepotom oduševljava kao i prije 17 godina kada je kući ponijela laskavu titulu Kraljice Hrvatske. Tada je imala tek 21 godinu.

Bivša loto djevojka Tina Katanić (38) sedam je godina izbivala iz javnosti, a sve zbog skandala iz 2015. godine kada je Domagoj R. (28) snimao manekenku i bivšu loto djevojku tijekom spolnog odnosa s dvojicom prijatelja te ga nakon toga proslijedio trećoj osobi. Prošle godine u listopadu mladić je pravomoćno osuđen na godinu i 11 mjeseci zatvora, a tek je nedavno Katanić prvi put progovorila javno o slučaju. 

"Evo, mene sad nije bilo godinama, jednostavno neke druge stvari, interesantne, drukčije, uzbudljivije su mi došle u život. Zapravo sam ostala, hajdemo reći, u sličnom poslu, samo više sam u menadžerskim vodama. Educiram loto djevojke, to je firma koja posluje sa stranim tržištem, govorimo engleski jezik. Tako da sam ja, recimo, mentor", ispričala je sada u novom javnom istupu za IN magazin.

A poručila je nešto i mladim djevojkama i ženama koje su također doživjele neugodne situacije. 

Mladim curama ili ženama koje su proživjele neugodne situacije kao ona poručila bi: ''Neki su jači ili slabiji nego što misle da jesu, to je vrlo individualno. Svatko nauči kroz život, svakome vrijeme i iskustvo donese nešto. Uvijek treba zadržati smisao za humor i, naravno, dobre ljude oko sebe – okolina je jako bitna.''

A Katanić ljepotom oduševljava kao i prije 17 godina kada je kući ponijela laskavu titulu Kraljice Hrvatske. Tada je imala tek 21 godinu.

"Pa sad, hvala, ne mogu se snaći od toliko komplimenata. Pa, imam neke ovako svoje male tajne, beauty rituale. Volim prirodne stvari, tako da se bojim svega što nije u skladu s prirodom i bilo kakvih tretmana i takvih stvari", kazala je Katanić o svom mladolikom izgledu. 

VIDEO>>Ova dama tijekom ispraćaja kraljice Elizabete grlila je plišanog korgija

Ključne riječi

Komentara 10

PI
Pilatus
11:39 20.09.2022.

Oličenje poštenja, čednosti, nevinosti, časti, vjernosti, ma čudo jedno!

ŠT
štrik
11:57 20.09.2022.

Da nije zaboravila na osnovno pravilo "zanata", filmić nikad ne bi dospio u javnost. A osnovno pravilo je da se kao avans za "posao" nikad ne uzima droga umjesto novca.

UG
ugroženi
15:14 20.09.2022.

Volio bih da to krhko stvorenje bude moja djevojka. Pametna, radišna, skromna. To što je bila žrtva teškog kaznenog djela još više u meni budi zaštitnički instinkt i produbljuje moje osjećaje prema njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije