Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo on to može

Grubnić još jednom nadmašio sam sebe ekstravagantnom zabavom, pratiteljima pokazao neobičnu tortu i čaše

Foto: Instagram
1/15
20.09.2022.
u 13:51

Zabava je bila u filmskom dekoru pa tako možemo vidjeti tortu u formi kokica koje kupujemo u kinu, filmsku klapu na stolu na kojoj je pisalo "Produkcija: majčin rođendan; redatelj: Marko".

Stilist Marko Grubnić (39) poznat je po ekstravagantnim i luksuznim zabavama i uređenjima, a jednu takvu priredio je za svoju majku Branku Grubišić. Majci je priredio večeru u bijelo-crvenim elementima, a Branka se obukla u skladu s tim pa se pojavila u crvenoj haljini spuštenih naramenica.

"Ti si kraljica mog srca. Moj otkucaj srca! Volim te svim srcem! Trebam te svom dušom! Hvala ti što si moj najbolji učitelj, zaštitnik, svjetlo vodilja, najbolji prijatelj, čarobna mama... popis je beskrajan. Ti si moja inspiracija! Moja kraljica! Mjesec mojim zvijezdama.... Sve što jesam dugujem tebi. Nikada neću moći objasniti koliko te volim i poštujem! Pokušat ću ti pokazati to svaki dan. Želim ti najsretniji rođendan, moja lijepa, čarobna mamice", poručio je Grubnić majci u opisu Instagram objave, a pratitelji su se oduševili fotografijama.

Zabava je bila u filmskom dekoru pa tako možemo vidjeti tortu u formi kokica koje kupujemo u kinu, filmsku klapu na stolu na kojoj je pisalo "Produkcija: majčin rođendan; redatelj: Marko". Jeo se cheesecake kolač, Ferrero Rocher, a pio se šampanjac iz luksuznih staklenih čaša. 

"Hoćeš li meni organizirati rođendan?" upitala je jedna oduševljena pratiteljica.

"Predivno. Riječi koje bi svaka majka poželjela čuti od svoga sina", "Torta je ludiloooo... pravo umjetničko djelo...", "Čarobno", "Ove tvoje čaše za šampanjac su savršene", stoji još u komentarima. A pratitelji su se pridružili čestitkama majci Branki. 

VIDEO>>Ova dama tijekom ispraćaja kraljice Elizabete grlila je plišanog korgija

Komentara 4

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:35 20.09.2022.

Muzej voštanih figura.

DU
Deleted user
14:07 20.09.2022.

cekaj malo, na fotki je mama ili maja suput?

Avatar Tombstone
Tombstone
16:01 20.09.2022.

A di je Karamarko?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije