Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške optužbe

Stražnjica koja je zasjenila kraljevsko vjenčanje je lažna?

pippa middleton
Foto: Dwayne Senior/News Syndication/PIXSELL
1/3
02.05.2014.
u 15:35

Pippa Middleton, sestra Vojvotkinje od Cambridgea, svojom je pozadinom zasjenila kraljevsko vjenčanje prije tri godine

Francuski stručnjak za britansku kraljevsku obitelj Stephane Bern optužio je Pippu Middleton da je stražnjica kojom je zasjenila vjenčanje princa Williama i Kate Middleton lažna.

– Naravno da je imala lažnu stražnjicu. To je optička iluzija. Znala je da će je gledati milijardu ljudi. Bio je to trenutak za pokazivanje – komentirao je Bern na francuskoj televiziji ovog tjedna.

Pippa Middleton (30) odabirom haljine bila je u centru pažnje tijekom ceremonije vjenčanja svoje sestre i britanskog prestolonasljednika koja je održana prije tri godine.

Stephane Bern jedan je od redovnih komentatora kraljevske obitelji na francuskoj televiziji, a komentirao je i prijenos kraljevskog vjenčanja 2011. godine.

Pippa se prije nekoliko mjeseci osvrnula na haljinu Alexandera McQueena, koja joj je, kako kaže, možda i predobro pristajala.

– Kao što sam saznala poslije, priznanje ima svoju dobru i lošu stranu, ali, ako mogu tako reći, i pozadinsku – rekla je Pippa.

>>Evo zašto je njena stražnjica zasjenila kraljevsko vjenčanje!

Foto: Boris Roessler/DPA/Pixsell

Boris Roessler/DPA/Pixsell

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije