Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strastvena

Strastvena Nina Badrić: U ormaru imam odoru francuske sobarice

nina (1)
Antun Čajkovac
30.11.2011.
u 15:34

– Ne sumnjam u dobar album, a želim ti ono što i sebi: sreću, zdravlje, ljubav i majčinstvo – poručila je Severina svojoj kolegici. – Možda će moj mali kaskati za njezinim godinu-dvije, ali kad stigne, to je to – odgovorila je Nina.

Tijekom gostovanja u Glazbenom showu Dalibora Petka uoči izlaska albuma "Nebo" Ninu Badrić iznenadili su njezini brojni prijatelji i kolege javljanjem uživo u emisiju.

Među njima bila je Severina Vučković, koja je svojim javljanjem demantirala navodno višegodišnje suparništvo dviju glazbenih diva. 

– Ne sumnjam u dobar album, a želim ti ono što i sebi: sreću, zdravlje, ljubav i majčinstvo  – rekla je Severina, a Nina je odgovorila da neće biti usamljena.

– Možda će moj mali kaskati za njezinim godinu-dvije, ali kad stigne, to je to – zaključila je Nina dodavši da je bračni prsten na mjestu.

Dobro raspoložena pjevačica otkrila je Daliboru Petku da je uvijek strastvena, a u ormaru čuva odoru francuske sobarice.

Komentara 4

KU
kukuriku
16:01 30.11.2011.

ma sve te severine-plesú oko stange..!

US
U sridu
21:42 30.11.2011.

Danasnje zene,misle da sve imaju a na kraju nemaju nista,osim toga prosjecni muskarsi ih izbjegavaju jer su nesigurne do boli.

SP
splitskaljeta
23:44 30.11.2011.

Nakon Tereze Kesovije pojavila se još jedna velika pjevačka zvijezda - Nina Badrić. Ona uistinu ima svoj stil ,vedra je i lako osvaja publiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije