Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša misica

Starija sestra Lejle Filipović proslavila važan dan: Iza njih je velika obiteljska tragedija

Foto: Instagram
1/28
21.02.2024.
u 22:30

Starija sestra Lejle Filipović, Đenana proslavila je svoj 55. rođendan.

Bivša misica i manekenka Lejla Filipović te supruga našeg poznatog glumca i voditelja Tarika Filipovića na Instagramu je raznježila pratitelje novim fotografijama sa svojom majkom Fehmom i sestrama. Naravno, postojao i lijep povod za njihov zajednički susret, Lejlina sestra Đenana slavila je rođendan, a obilježile su ga u Dubrovniku na zajedničkom ručku. Nakon toga je Lejla objavila fotografije sa sestrom i posvetila joj poseban opis ispod fotografije. 

- Moja 'mlađa-starija' sekica slavi rođendan! Odlikašica 55. Sretno srećo moja, sretne smo što se imamo, sretna sam što te imam u životu. Puno te voli tvoja mala seka - napisala je lijepa Lejla koja nasmiješena pozira sa sestrom na dvije fotografije u zagrljaju. Fotografija je prikupila više od tisuću i dvjesto oznaka "sviđa mi se". 

Lejla osim sestre Đenane ima i kći Amelu. Lejla je jako bliska s majkom i sestrama, a dodatno ih je povezala i obiteljska tragedija. Naime, ako se prisjetimo, dok su Lejla i njezine sestre još uvijek bile maloljetne, njihov otac iznenada je preminuo pa su se uvijek brinule jedna o drugoj, a dok je njihova majka Fehma radila kako bi im omogućila sve što je dvojkama bilo potrebno, uključujući i školovanje. 

 

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, Lejla je titulu Miss Hrvatske osvojila 1998. godine, a njezina pobjeda ostala je u sjeni skandala. Tadašnji vlasnik licence izbora za Miss Hrvatsku pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezina porijekla, a samo pet dana nakon izbora zbog navodno nepravilnosti tijekom glasovanja Lejli je titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković. Na kraju joj je kruna ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju. 

 

1/7

Lejla se tada prezivala Šehović, a 2007. godine udala se za glumca Tarika Filipovića i uzela njegovo prezime. Par je dana u sretnom braku i zajedno su dobili sina Armana, a dok Lejla s bivšim suprugom Dadom Majolijem ima još i sina Dina kojeg je Tarik kao pravi muškarac prihvatio kao svog. 

 

VIDEO: Više se ne skrivaju: Gluimica iz 'Kumova' i glazbenik koji se lani razveo uživaju u ljubavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije