Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Filip iskreno: 'Htio bih pronaći ženu koja je kao moja baka'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/11
21.02.2024.
u 09:12

Mislim da je došlo doba gdje su se žene dosta promijenile. Htio bih pronaći ženu koja mi odgovara po izgledu, ali da bude tradicionalna, tipa kao moja baka. Da kuha, pere, brine se oko svog muža, partnera..., rekao je Filip.

Nakon večere u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu', Tamara i Filip raspravljali su u svome stanu što se sve dogodilo s drugim kandidatima. 

Prvo su prokomentirali Tinu i Tiaga. "Ne volim takav tip djevojke. Ne obraćam pažnju na nju. Ne volim takve 'instagramuše', ne priznam ih uopće", rekao je Filip i dodao: "Ne volim djevojke koje pokušavaju biti dominantne, glasne, koje vode glavnu riječ i želi biti glavna gdje je još dvanaestero ljudi", rekao je Filip Tamari.  Kasnije se požalio na cjelokupan ženski rod.

"Mislim da je došlo doba gdje su se žene dosta promijenile. Htio bih pronaći ženu koja mi odgovara po izgledu, ali da bude tradicionalna, tipa kao moja baka. Da kuha, pere, brine se oko svog muža, partnera...", rekao je Filip. 

Tina je bila uvjerena da između Tamare i Filipa može biti nešto više, a s njom se složio i Tiago. „Tamari se sviđa Filip sto posto. Izgleda mi kao da je zaljubljena. Ona ima zlatno srce i meni izgledaju kao da su u vezi“, rekao je Tiago dok je Filip objašnjavao da kod njega nema dalje ako mu cura karakterno ne odgovara, čak i ako zanemari izgled. Ekspertima se nije svidio njegov bezobrazan način govora koji je bio indirektno upućen Tamari, a primijetili su da ona izgleda kao da joj je svejedno iako neverbalni govor pokazuje drugačije. Tiago je ustrajao na tome da svatko zaslužuje priliku, a Filip nastavio s različitostima i pričao kako voli provoditi vrijeme doma i nije romantičan dok je Tamara drukčija. 

VEZANI ČLANCI: 

Klari se nije svidjelo što joj Lovre nameće odnos Filipa i Tamare kao idealan jer među njima nema emocija, ali se odlično zabavljaju, a je Josipa zanimalo kakav je onda njihov odnos. „Ne znam hoće li biti nešto emotivno, ali trenutno smo prijatelji. Malo smo više bili zagrijani na početku nego sad“, objasnila je Klara, a eksperti su primijetili da Lovri nije bilo nimalo svejedno. „Smatram da bi Klara trebala iskreno i direktno razgovarati sa svojim mužem, isto kao i ja sa svojim, ali ako problem postoji, treba pričati o tome“, zaključila je Renata. 

Anton se jadao Alenu i Ani kako nije zamišljao da će mu to sve s eksperimentom toliko teško pasti, a Nikolina se složila da je čudno razvijati odnos pred kamerama. Alen smatra da su eksperti sve parove pogrešno spojili, a njemu se od svih djevojaka najviše svidjela Antonova supruga. „Možda mi je zapela za oko Nikolina. Ona je najsređenija, volim kad cure drže do sebe, vježba i trenira“, rekao je Alen, a Nikolina dodala: „Anton me iznenadio. Posljednjih dana bio je povučen, umoran, zatvoren…, a danas je druga priča. Koje ste mu vino dali da mu dam i ja doma?“ 

Tiago je spomenuo Aninu i Alenovu svađu u Veneciji, želeći da komentiraju to pred ostalima. Dodao je da voli Alena, ali smatra da je bio bezobrazan prema Ani, no on to više nije želio komentirati jer je smatrao da su sve riješili. Ipak, Klara je željela znati što se dogodilo pa joj je Tiago ukratko prepričao, a eksperti su bili neugodno iznenađeni tom situacijom i komentiranjem tuđeg izgleda. Lovre je pokušao ušutkati Tiaga da ne priča protiv drugog muškarca, no on se čudio kako netko ne može pružiti priliku nekome dok ga ne upozna, a Filip ponovio da svatko ima pravo na mišljenje te zaključio: „Ne možeš promijeniti prvi dojam.“ Eksperti su uvidjeli da je to opravdavanje lošeg ponašanja. 

VIDEO: Više se ne skrivaju: Glumica iz 'Kumova' i glazbenik koji se lani razveo uživaju u ljubavi

Ključne riječi

Komentara 8

O2
Ožujak.2023
09:55 21.02.2024.

Već naslov je zanimljiv ali članak nisam pročitala. Izjava mu je fantastična; poznam jednu udovicu, sad je proslavila 74. I traži partnera. Nek se javi pa ih spojim!

MV
Misl@v
09:34 21.02.2024.

Vidi ovog đabalebarovića - traži sluškinju atraktivnog izgleda koju ne bi trebao plaćati.

TU
TutoBruto
10:28 21.02.2024.

Ako traži tradicionalno onda se on i kora ponašati tradicionalno. Ne može imati trad ženu a on da živi moderno. Ako su oba dvoje takvi onda je to u redu. Zna se tko ima kakvu ulogu. Dečko zna sto želi i ima žena većina koja zrlentradicionalan brak. Emancipacija je najveće zlo koje se ženama dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije