Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Termin u ožujku

Sretna vijest za Kosteliće: Obitelj se veseli blizankama

Kostelići na Alki
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/8
09.10.2019.
u 14:46

Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan (5) i Leon (3,5) - rekao je Ivica.

Uoči proslave 40 rođendana Ivica Kostelić dobio je najbolji poklon - vijest da će mu supruga Elin sljedeće godine u ožujku roditi blizanke. 

- Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan (5) i Leon (3,5) - izjavio je Ivica za Gloriju. Prije dvije godine 35-godišnja Elin je u intervju za Story rekla kako ona i Ivica žele imati još djece, a ta želja im se sada i ostvarila.

- Uglavnom jako dobro, Ivan stalno pazi na njega, stalno ga prati i upozorava kada nešto ne smije. Čim pomisli da je u nekoj opasnosti  zove mene i stvarno je brižan stariji brat. Naravno, imaju svoje trenutke kada se bratski posvađaju, ali i brzo pomire - opisala je tada Elin bratsku ljubav svojih sinova. Rekla je kako joj najviše oko sinova uskače svekrva Marica i njezin roditelji, ali i teta Janica. 

Ivica i Elin vjenčali su se u svibnju 2014. godine u zagrebačkoj crkvi svetog Marka, a te jeseni rodio im se sin Ivan. Dvoje bivših skijaša u vezi je od 2006. godine, a godinu dana nakon upoznavanja Elin je već ljetovala s Ivicom na Mljetu i upoznala je cijelu obitelj Kostelić. Mljet je oaza mira za Kosteliće i upravo tamo Elin i Ivica su proveli i svoj medeni mjesec.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar tituš
tituš
15:11 09.10.2019.

Još jedna pobjeda sjajnog Ivice na vrlo sklizavoj stazi i terenu! Bravo Ivica, čestitam i sretno!

DV
dvojnica
15:26 09.10.2019.

Bravo Ivice.

ZA
zagabria2
15:24 09.10.2019.

Od srca neka im je sa srećom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije