Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puni baterije

Šprajc otkrio da odmara van Hrvatske: 'Ništa bolje ne liječi mamurluk od snijega, sunca i svježeg zraka'

14. Weekend media festival, panel "Panel ni o čemu"
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
03.01.2022.
u 20:31

Šprajc je otputovao na skijanje u Italiju, a fotografijom sa talijanskog skijališta Tarvisio pohvalio se na svom Instagramu.

Urednik i voditelj informativne emisije RTL Direkt Zoran Šprajc (54) prve dane 2022. godine odlučio je iskoristiti za odmor i punjenje baterija. Šprajc je otputovao na skijanje u Italiju, a fotografijom sa talijanskog skijališta Tarvisio pohvalio se na svom Instagramu. 

- Ništa bolje ne liječi novogodišnji mamurluk od snijega, sunca i planinskog zraka. Kaciga isto pomaže, da se glava ne raspadne - napisao je Šprajc u opisu fotografije koja je u manje od sat vremena dobila gotovo 1000 lajkova. 

U komentarima su mu se odmah javili pratitelji koji su mu poručili da se čuva. "Lijepo,ali ipak čuvajte se i ne samo glavu ,nego i svoj dobar duh i svoje ❤. Lijepi Vam pozdrav iz maglovite Opatije", poručila mu je jedna od pratiteljica. "Lijepo se provedi i nemoj se zaraziti, čuvaj se", nadovezala se druga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Inače, Šprajc je ranije imao zdravstvenih problema pa su mnogi s razlogom zabrinuti za njegovo zdravlje. Krajem prošle godine otkrio je kako 23. studenog smatra svojim drugim rođendanom jer su mu se upravo na taj datum dogodila oba infarkta.

Voditelj je još otkrio i kako se njegov život nije puno promijenio. „Jesam li što naučio, jesam li što usporio? Malo ili ništa. Brzina mi je mana, a ne vrlina, al bez nje ne mogu. Ipak današnji zavoj uredno prolazim, držim se svoje strane kolnika, valjda ću izdržati do kraja dana. Sutra ćemo već lako“, napisao je Šprajc tada na Instagramu. 

Podsjetimo, Šprajcu je u studenome 2019. godine u KB-u Dubrava ugrađen stent, a zahvat je dobro podnio pa je ubrzo pušten na kućnu njegu. Šest godina ranije također je imao blagi infarkt. Tada je, kazao je, imao strašnu bol u prsima, a pomoć mu je pružena u također u KB-u Dubrava. „Sredili su me, zakrpali i sad je sve u najboljem redu. Nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže 'dosta', vjerujte mu da je dosta. Ali i za takve gluhane ima nade. Ako dođu do dobre ekipe kao ja, sigurno će im spasiti život“, napisao je tada Šprajc na svojem Facebook profilu. Po izlasku iz bolnice napisao je: "Nakon 14 dana intenzivnog rada, iz KB-a Dubrava na tržište su pustili novi upgrejdani model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel i pametniji."

Foto: Instagram
VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

 

Ključne riječi

Komentara 12

SA
Samuraj
21:02 03.01.2022.

Zaista nebitan, zaista.

DU
Deleted user
21:05 03.01.2022.

Ne znam tko piše naslove ,ali svakako je nedostatno pismen za novinara."Šprajc otkrio da odmara van Hrvatske"....Naslov od samo 6 riječi i čak dvije pogreške ."Š. otkrio da se odmara izvan H."

Avatar quo_vadis
quo_vadis
21:56 03.01.2022.

modrić,jedan od najpopularnijih hrvata,se gotovo nikako ne promovira na socijalnim mrežama,iako je ga je uvijek lijepo vidjeti a od ovoga wannabe vicmahera se čovjek nemože više obranit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije