Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka za predsjednika

Šprajc najavio objavu kandidature: 'Bit će to na jedan poseban datum'

Foto: Josip Regović
1/7
06.08.2019.
u 08:30

Zoran Šprajc nedavno je otkrio da razmišlja o utrci za Pantovčak. Sada je pak obznanio i kada će objaviti kandidaturu.

Televizijski voditelji i urednik Zoran Šprajc još je prije tri tjedna nagovijestio da bi mogao u utrku za predsjedničke izbore, a sada je otkrio i kada će objaviti svoju kandidaturu.

– Kako bih se što bolje pripremio za objavu predsjedničke kandidature, odlučio sam svaki radni dan vježbati nastup pred televizijskim kamerama. I što je najbolje, to mi još i plaćaju – našalio se tada Šprajc i nasmijao brojne obožavatelje. Utrka za predsjednika još mu je uvijek primamljiva pa je na svom Twitteru otkrio i datum objave kandidature.

Bit će to, kaže Šprajc, jedan prigodan datum. – S obzirom na to da je kandidaturu dobro objaviti na neki prigodan datum, obavještavam vas da će moja biti istaknuta 27.listopada, na međunarodni Dan nenošenja grudnjaka – napisao je voditelj i urednik informativne emisije RTL Direkt.

Pogledajte i gdje su danas i što rade bivše prve dame TV-a.

Komentara 69

IL
ilija26
09:00 06.08.2019.

Za republiku srpsku ili

ZA
zadar1
08:54 06.08.2019.

eto smiješan si....više jadan!!!

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
08:52 06.08.2019.

I to plaćaju građani Republike Hrvatske... Pa sramota je kako im se ta kreatura smije u lice !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije