Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loš spoj

Špiček: Toliko sam razočaran i ovu posudu bih sada bacio

Foto: RTL
1/4
05.10.2017.
u 22:20

Nešto prestrašno! Spojiti krumpir, krušku i vrhnje i speći ih u pećnici? Pa ja sam bio tako razočaran time, rekao je Tomislav Špiček nakon što je probao jelo koje su pripremili Andrej i Marijan.

Na kraju još jednog kulinarskog tjedna u showu "Tri, dva, jedan – kuhaj!" jedna je natjecateljica proglašena kraljicom pogača, dva su para nagrađena imunitetom, a Tomislav Špiček ostao je u šoku zbog neobičnog spoja tri namirnice.

U četvrtak navečer Bada i Toca iznenadili su žiri pripremivši dva jela od siromašnih namirnica, ali itekako bogata okusima. Njihova pečena jaja u umaku od vina za predjelo i škampi na slavonski način za glavno jelo pobrali su pohvale i čak tri devetke, a Mateja Domitrović Sabo je s pravom proglasila Badu kraljicom pogača.

Nakon jedinica koje su dobili u prethodnoj epizodi, Anto i Tihana itekako su se pribojavali svojih freestyle recepata. Jedno drugom su priznali kako im je dosta loših ocjena i negativnih komentara koji im ne daju nadu za „bolje sutra“ i ostanak u showu. No, čini se da su se nepotrebno pribojavali susreta sa žirijem jer su oba para skuhala vrlo zanimljiva jela i za njih dobili vrlo visoke ocjene. I dok je Špiček sedmicom nagradio Tihanu i Nikolu za slatko-slanu salatu s voćem i sirom i pačja prsa s ciklom, Mate je bio oduševljen paštetom Ante i Antonija.

Najniže ocjene (11 ukupno) dobile su Naima i Martina za svoje srdele i lososa na posteljici od boba, dok su im za petama Andrej i Marijan, čija je istočnjačka fuzija zapečenog krumpira, vrhnja i kruške ubila u pojam Tomislava Špičeka.

„Ostao sam razočaran kad sam sve to probao. Nešto prestrašno! Spojiti krumpir, krušku i vrhnje i speći ih u pećnici? Pa ja sam bio tako razočaran time, da bih tu posudu najradije bacio. Nek ostane taj tanjur u toj dalekoj zemlji otkud i dolazi“, kazao je Špiček, a s kojim se složila i Mateja, komentiravši da jelo ima gnjilasti okus.

Sljedeći tjedan timove „Marsonia“ i „Šlamperaj“ vode dva najbolja natjecateljska para s tablice ukupnih bodova - Bada i Toca te Đurđica i Matea, koje od izbacivanja iz showa ujedno štiti imunitet. Ne propustite pogledati nove epizode gastro showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!" od ponedjeljka, 9. listopada na RTL-u!

Komentara 1

RI
rikavac
23:08 05.10.2017.

Ovaj Rtl je postao totalno ne gledljiv da je to neopisivo. Tamam se malo smiri i kontas okanili se nekih nisko budzetni emisija kad opet pocne Tri dva jedan kuhaj pa na kavi sa Doris kojoj izmisljaju posao nakon propale glumacke karijere. Rtl 2 jos gori emisije o Skladistima o koje su u Americi proglaseni naj gore sto je iko snimio kod njih i to po dvije epizode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije