Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Cure zavodile na brodu i odglumile scenu iz "Titanika"

Foto: RTL
1/6
03.10.2017.
u 10:48

U Baćini je Andre svoje djevojke odlučio povesti na izlet brodom na ušće Neretve, ne bi li im pokazao da Baćine imaju i more

U malenoj oazi između Drave i Dunava, u Popovcima, idilu imanja farmera Danijela iz 'Ljubav je na selu', zasjenila je ljubomora. 'Dobro, gdje ste vi bili?', pitala je Rebecca Vedranu, na što joj je Vedrana uzvratila da niti ona ne zna gdje Rebecca odlazi pa zašto bi joj onda morala polagati račune.

Poslije se Vedrana pohvalila kako je u odličnim odnosima s Danijelovom mamom. 'Bitnije ti je biti dobra sa svekrvom nego s mužem!', uz smijeh je objasnila Rebecci.

'I ja pokušavam napraviti kontakt s mamom kao Vedrana,  trudim pa ćemo vidjeti kako će ispasti', otkrila je Rebecca. Zvonko je odlučio uzeti kratku pauzu od posla kako bi djevojkama priuštio novo iskustvo i odveo ih na jahanje. Danijela je prvo zajahala konja, a Nikolina je odmah komentirala kako se svugdje gura. 'Ide mi na živce, uvijek se mora isticati', kazala je. 'Nikolina se baš hvata za njega kao pauk za zid, i ne pušta da mu se mi približimo. No, ja još nisam odustala od Zvonka', odgovorila je Danijela. No kada je Nikolina zajahala konja svašta je otkrila. 'Ovakvog pastuha već dva dana nisam jahala!', smijala se Nikolina, na što su cure komentirale kako se ne treba hvaliti jer su zidovi sobe tanki.  'Čujemo mi svakakve zvukove iz sobe. Jesu, definitivno su vodili ljubav!', otkrila je Danijela.
 
Na farmi istarskog poete Zorana tenzije polako, ali sigurno rastu. ' Sanja je neizbrušeni dijamant, neke stvari mora naučiti', komentirala je Evica Sanju, baš kao i Marija, koja je dodala da misli da Zoran može manipulirati njom jer je najmlađa. 'Samo gleda gdje je Zoran i kako da mu udovolji, a on lijepo manipulira njom', kazala je Marija.
 
U Baćini je Andre svoje djevojke odlučio povesti na izlet brodom na ušće Neretve, ne bi li im pokazao da Baćine imaju i more. Iako djevojke nisu bile sigurne kojim brodom će otići na izlet, na kraju su se iznenadile kada ih je Andre upoznao sa zgodnim kapetanom jahte s kojom su se zaputili na izlet. Cure su bile oduševljene jedrenjem, a odglumile su i scenu iz 'Titanika' te su iskoristile svoje zavodničke moćiU 'brlogu' kod vuka samotnjaka Vinka neke su dame odbijale raditi. 'Ja ne volim raditi i to sam rekla Vinku kada smo se tek upoznali, takvu me izabrao i tako se mislim i dalje ponašati', kazala je Marija bez sustezanja.
 
Kod Marine u Donjoj Stubici došlo je vrijeme za jednu tešku odluku. 'Nadam se da se nećete pobuniti protiv mene, ali donijela sam odluku. U ovom kratkom periodu falila mi je od jednog kandidata energija upućena prema meni i stav', započela je Marina pričati momcima. 'Nažalost, Melise, od tebe ćemo se oprostiti', kazala je na kraju Marina te se zahvalila Melisu i kazala mu da se nada kako će ostati prijatelji te da je zaslužio svoju sreću. 'Kad sam došao prvi dan već sam imao osjećaj da ću ja prvi ispasti', komentirao je Melis te obećao Marini da će se potruditi pronaći sreću.
 
U Istri se zaplesao i orijentalni ples! Evica je na sebe obukla kostim za trbušni ples i zaplesala uz svijeće, što je Zoranu bilo zabavno, ali je kazao kako je ona zabavljač i ništa više od toga. Tko će sljedeći napusti farmu farmera, ne propustite pogledati već danas od 20 sati na RTL-u.

Komentara 1

Avatar mrTrobec
mrTrobec
13:19 03.10.2017.

Koji dio Titanika su odglumile onaj u kabini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije