Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško povrijeđena

Suze u jutarnjem programu! Joksimovićeva supruga zaplakala kad je doznala za nesreću kolegice

Foto: Instagram, Screenshot
07.02.2019.
u 10:51

Voditeljica Pink TV-a Dea Đurđević rano jutros teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći. Njezina kolegica Jovana Joksimović za nesreću je doznala usred jutarnjeg programa na Prvoj TV.

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u Beogradu teško je ozlijeđena voditeljica Pink TV-a Dea Đurđević. Dea je u trenutku nesreće išla na posao, a nakon što je imala manju prometnu nesreću na nju je naletio autobus koji joj je, kako prenose srpski mediji, otkinuo ruku. 

Dea je nakon teške nesreće odmah prevezena u bolnicu i trenutačno se nalazi u operacijskoj sali, gdje liječnici daju sve od sebe da joj spase ruku. Njezina kolegica Jovana Joksimović za nesreću je doznala usred jutarnjeg programa koji vodi na Prvoj TV. Nakon što je emitiran prilog o nesreći, Jovani su se oči napunile suzama. U studiju je zavladala tišina, a shrvana voditeljica tek je kratko izustila: "Katastrofa, idemo na neki prilog."

Pogledajte i koji su poznati glumci i voditelji umrli na snimanju. 

Komentara 4

MI
midea
11:33 07.02.2019.

vesti iz komšiluka , nego , tko se u RH obogatio na prodaji goriva Srbima kako bi punili tenkove ?? imate ljude koji su te cisterne pratili i sve mogu dokazati ( kaznene prijave stoje u ladicama 25 godina ) ) , samo gazda vam neda da pišete o tome !

PS
popevke sAm slagal
13:44 07.02.2019.

Čemu ova vijest u Hr.? Pa ona i njen suvoditelj imaju izrazito protuhrvatske stavove kao i njihovi gosti. Radi li novi vlasnik Večernjeg od nas budale? Pokušava, svakodnevno.

VU
Viribus_Unitis
13:13 07.02.2019.

Doticna, povrijeđena gospođa je sasvim irelevantna za nas s domenom ".hr" radije pisete i navrdite razloge zasto bi hrvatska blokirala ulazak srbije u EU, vjerujte mi imat cete preko 100 000 pregleda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije