Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA JOVANA

Joksimovićeva supruga Rozgi: 'Misli na to koje si godište, moraš naći nekoga!'

Jelena Rozga na Prvoj TV
Foto: Screenshot
1/5
09.03.2018.
u 17:50

Ako ti se ne dogodi ljubav do nekih godina onda moraš biti malo pragmatična. Naći nekoga... Kažeš: 'Ok, ja sam to i to godište... Ajde da nađem nekoga da imam s njim dijete - rekla je Jovana,

Jelena Rozga gostovala je jučer u jutarnjem programu na srpskoj Prvoj televiziji, gdje su je ugostili  supruga pjevača Željka Joksimovića Jovana i Srđan Predojević.  Predojević je tijekom cijele emisije flertovao s Jelenom, no svi pričaju zbog onog što joj je rekla Jovana. Sve je počelo Srđanovim komentarom kako je Jovana primjer da se sve može stići i postići.

- Pa ja to i želim... Ali, nikako - rekla je Rozga, a Jovana joj je dala savjet:

- Moraš naći nekoga... Mislim, nije ni to zabavljanje tako jednostavno. Ako ti se ne dogodi ljubav do nekih godina onda moraš biti malo pragmatična. Naći nekoga... Kažeš: 'Ok, ja sam to i to godište... Ajde da nađem nekoga da imam s njim dijete - rekla je Jovana, a Jelena je pokušala skrenuti razgovor tako što joj je rekla da joj je rano za te teme.

- Znaš koliko je prošlo... Sigurno jedno dvije, tri godine otkad si bila kod nas u programu i rekla da bi voljela da imaš jednu malu curicu... -  bila je uporna Jovana, a Jelna joj je odgovorila kako ona to želi više od svega, ali nikako da se dogodini.

- Nadam se da hoće ove godine - rekla je Jelena.

Ključne riječi

Komentara 62

BG
BG
20:24 09.03.2018.

Ljudi, iz BG sam, i niko normalan ovu glupacu Jovanu ne moze da svari. Iskompleksirana seljancura. Umislila da je nesto. Obukla se kao prostituka misleci da ce tako da pokaze svoje telo, i to u jutarnjem programu. A za Jelenu sve reci hvale, devojka dostojanstvena, otmena i prava dama. A seljancura Jovana ne zasluzuje naslov u bilo kojim novinama. I mene je blam sada od kravetine. Pozdrav

BE
Beogradjan
21:43 09.03.2018.

Jovana lupeta gluposti, nije njeno da deli gostima takve savete, pogotovo ispred kamere... Klasična sponzoriša, udala se za bogatog dolazi na posao polu gola i sada ona drugima drži lekcije... Rozga je unikat, i njen život njena stvar!

DI
Diesel
18:23 09.03.2018.

Kako ce naci nekoga kad je okruzena sa takvim likovima? Ja da sam na njenom mjestu ja bi odmah nazvao mene. Call me.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije