Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NETTA BARZILAI

Šokirana pobjednica Eurosonga: Srbi i Albanci prijete mi smrću

Foto: Reuters/Pixsell
1/7
16.05.2018.
u 11:33

Nisam političar i politika me ne zanima, ali predstavljam svoju zemlju i zbog toga sam na meti raznih poremećenih umova. Iz Bosne, Albanije pa i iz Srbije dobila sam mnogo prijetećih poruka zbog događanja u Izraelu, rekla je Netta

Eurovizijska pobjednica Netta Barzilai kazala je medijima kako je presretna nakon pobjede jer će biti glazbeni ambasador svoje zemlje. No rekla je kako, osim čestitki, posljednjih dana prima i mnogo prijetećih poruka i to najviše od ljudi iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Albanije, piše Espreso.rs.

– Čula sam dosta lijepih stvari o Balkanu, zemljama i ljudima, ali ja nemam lijepa iskustva. Nisam političar i politika me ne zanima, ali predstavljam svoju zemlju i zbog toga sam na meti raznih poremećenih umova. Iz Bosne, Albanije pa i iz Srbije dobila sam mnogo prijetećih poruka zbog događanja u Izraelu. Pokušavam ignorirati sve te poruke, ali je grozno je kad ti se netko tako obraća i prijeti ti smrću samo zbog toga što predstavljaš svoju zemlju na glazbenom festivalu – rekla je Netta.

 

We are here to have fun! Bring Eurovision to ISRAEL - #vote #22

A post shared by netta barzilai (@nettabarzi) on

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar ivek
ivek
12:17 16.05.2018.

lipo je pivala ka u cirkusu..euro song mose pobidit samo dvorska luda

TU
Tupko
12:00 16.05.2018.

Osuđujem oštro svaku prijetnju. Ali dušo draga, tvoja pjesma kojom si pobijedila je sve samo ne apolitična. Feminizam koji prožima tekst tvoje pjesmje jest sociološko-politička doktrina, postmodernizam i kulturalni marksizam, koji prožimaju tvoju pjesmu jesu sociološko-politička doktrina. A seksizam i seksistički šovinizam da ne spominjem. Ti si, dušo, duboko politički angažirana. Možda ne glede aktualnih ratnih zbivanja, ali reći da si apolitična apsolutno ne stoji.

BA
badza
12:19 16.05.2018.

Da bi pobedio na Eurosongu,moraš biti nastran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije