Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprocjenjivo

Jacques Houdek zbog jedne scene na Eurosongu slatko se smije

Foto: DPA/Pixsell
1/7
14.05.2018.
u 08:34

Pjevač je na Facebooku čestitao pobjednici Netti i rekao kako mu je scena u kojoj prošlogodišnji pobjednik predaje nagradu predstavnici Izraela neprocjenjiva.

Jacques Houdek prošli tjedan napao je prošlogodišnjeg pobjednika Eurosonga Salvadora Sobrala i poručio mu da se može sramiti jer je pjesme na Eurosongu prozvao užasnima, a pogotovo se to odnosilo na pjesmu predstavnice Izraela koja je na kraju i pobijedila. 

Sinoć je Jacques napisao novi status na Facebooku i osvrnuo se na ovogodišnji Eurosong, ali i na jednu scenu zbog koje se slatko nasmijao.

 

 

 – SJAJAN EUROSONG!!! PUNO FANTASTIČNIH PJESAMA!!! BILO JE NAPETO DO SAMOGA KRAJA!!! Moji favoriti Bugari EQUINOX ipak nisu dobacili daleko, ali meni je ta pjesma TOP! :) Odlične su mi bile Austrija, Njemačka, Estonija... ČESTITKE Netta Barzilai NA ČISTOJ POBJEDI, razvalila je večeras!  Iako nije bila moj favorit, moram reći da je nagradu svakako zaslužila. Vidjeti Salvadora Sobrala kako joj na kraju predaje nagradu bilo je NEPROCJENJIVO!!! – napisao je Jacques u objavi. 

1/37

Komentara 7

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
10:42 14.05.2018.

Kolegica-kokoš Žakova po apetitu!!! :)

ZA
zagster
09:32 14.05.2018.

Bedaček

NA
narod1
10:10 14.05.2018.

Mi po običaju imamo bahatosti ali nemamo znanja za napraviti hit pjesmu. Zato nikada ništa ne napravimo. A da bi se moglo dokaz je emisija 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje šminkeri i koreografi naprave sjajan posao pa sve to zvuči i izgleda uvjerljivo. Šak i pjevači amateri tamo znaju biti uvjerljivi. Najslabija karika koju nemamo su dobri autori pjesama koji znaju svoj posao da naprave hit. Pjesma koju je pjevala Franka je dokaz, veze to nema sa ničim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije