Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzdrmao javnost

Šokantni dokumentarac: Otkrivene 'prljave' tajne holivudskih zvijezda

Scotty and The Secret History of Hollywood
Scotty and The Secret History of Hollywood/Facebook
17.09.2017.
u 22:33

Dokumentarni film 'Scotty and the Secret History of Hollywood' prikazan je na Filmskom festivalu u Torontu

Novi dokumentarac 'Scotty and the Secret History of Hollywood' koji prati život Scottyja Bowersa izazvao je oduševljenje, ali  i nevjericu. Premijera je bila na Filmskom festivalu u Torontu. Iako film morate uzeti s rezervom, tajne koje su otkrivene o zvijezdama Hollywooda sigurno će vas nagnati da pogledate film. 

Film govori o ljubavnim poduhvatima, podvođenjima, orgijama i seksu s najpoznatijim imenima Hollywooda. Ni Bowersu, kao ni redatelju filma Mattu Tyrnaueru ništa ne smeta što se otkriva tko je sve koristio  Bowersove usluge i plaćao ih. Film je pun tajnih sočnih detalja i morate se pripremiti.

Sve počinje proslavom njegovog 90. rođendana u Chateau Marmontu gdje nekoliko muškaraca u donjem rublju iznosi rođendansku tortu u obliku penisa.

Nakon završetka rata, Bowers je počeo voditi brigu o jednoj benzinskoj pumpi na Hollywood Boulevard koju je ubrzo pretvorio bordel za zvijezde.

Glumac Walter Pidgeon bio mu je prva mušterija. Proširio je vijest o novoj "zvijezdi" koja će vas zadovoljiti za samo 20 dolara ili pronaći nekog tko to može učiniti umjesto njega. 

Tu je i priča o seksu utroje s Caryjem Grantom i Randolphom Scottom, a također možete saznati je li opsluživao vojvodu i vojvotkinju od Windsora. Do trenutka kada dođete do priče o Katherine Hepburn kojoj je Bowers dovodio žene dok je on u drugoj sobi opsluživao Spencera Tracyja, vjerojatno ćete pomisliti ćete da je isprobao sve i svakog.

U filmu možete čuti i rečenice poput "Cary Grant slučajno se našao tamo pa sam mu sredio Rocka Hudsona za 20 dolara".

- Svi ti ljudi su živjeli su u vremenima kada je homoseksualnost bila tabu Sada je vrijeme za otvorenost i zanimljivo je usporediti ta razdoblja - kazao je redatelj Matt Tyrnauer za Vulture.

Bowers sebe ne opisuje kao homoseksualca.

- Neki su mi govorili da sam uvrnut, da sam drukčiji. Dame bi me pitale, I, šti si, onda, ti? a ja sam odgovarao, ja sam sve - kaže Bowers.

Komentara 4

Avatar zagorac2
zagorac2
06:13 18.09.2017.

ko iSDPeovi tako zvani politicari, pljuc

NI
Nikomah95
06:02 18.09.2017.

To se kao nije znalo? Smh!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:34 18.09.2017.

da...vi ste mislili da se adi o jumfericama i svecenicima....mislili ste da je i ena begovic i slicne karijeru izgradila na talentu????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije