Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak je kraj

Sada je službeno: Razvodi se poznati holivudski par

Ben Aflleck i Jennifer Garner
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
14.04.2017.
u 09:32

Jennifer Garner i Ben Affleck predali su sudu papire za razvod i odlučili su da će zajedno skrbiti za djecu

Jennifer Garner i Ban Affleck predali su papire za razvod braka. Dvije godine je ovaj bračni i glumački par pokušavao spasiti brak i dali su svojoj ljubavi još jednu šansu, ali ni nakon brojnih bračnih savjetovanja nisu uspjeli, prenosi E!Online

U papirima koje su predali sudu napisali su da žele i dalje zajednički skrbiti za djecu. To su i javno izrekli prije dvije godine kada su prvi put najavili da se razvode nakon deset godina braka.

U zajedničkoj izjavi su tada naglasili kako su im djeca na prvom mjestu i da će bez obzira na razvod i dalje zajedno skrbiti o djeci. Razlog njihova razvoda bila je Benova nevjera, ali i problemi s alkoholom jer je i sam nedavno priznao da je bio na liječenju. 

Jennifer i Ben u braku su od 2005. Imaju troje djece – Violet (11), Seraphinu (8) i Samuela (5).

>>Ben Affleck priznao da se liječio od alkoholizma

>>Ponosni tata Goran Višnjić pozirao uz sina i kćer

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije