Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala na kog je ponosna

Snježana Schillinger puca od ponosa: 'Imala sam 22 godine kad sam ga rodila, a danas je moj najveći uspjeh'

Foto: Instagram
1/5
12.02.2022.
u 13:00

Ispod objave odmah su se zaredali komentari Snježaninih pratitelja koji su oduševljeni njezinim sinom. "Fin i ozbiljan, prava rijetkost danas", "Divnog sina imaš", "Sve❤️", samo su neki od komentara.

Poduzetnica Snježana Schillinger (50) sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli fotografije iz privatnog života, a ovog puta emotivnu objavu posvetila je svom sinu Dini. 

- Ja sam imala 22 godine, on se rodio, ja sam imala 44 godine, a on 22 kada je ušao u klub zaštitnički dok sam ja plesala sa svojom ekipom u koreografiji mojih gayeva i stao kao Kevin Costner pored mene u slavnom Bodyguardu hladan kao viski sa ledom i rekao “Mama kasno je, na štiklama si, bole te noge, nećeš naći taxi poslije, ja sam parkirao ispred ulaza idemo doma!” Ljubav materina lukava (smijeh) Zahvalna sam na mnogo toga u životu ali sam najzahvalnija što si baš mene izabrao da ti budem mama. Dino Mehun, mamin najveći ponos i životni uspjeh - napisala je Snježana u opisu nekoliko fotografija sa sinom. 

Ispod objave odmah su se zaredali komentari Snježaninih pratitelja koji su oduševljeni njezinim sinom. "Fin i ozbiljan, prava rijetkost danas", "Divnog sina imaš", "Sve❤️", samo su neki od komentara. 

Inače, Snježana je Dinu dobila u braku s prvim suprugom Zoranom. Nakon njega se ponovno udala za  Mihaela Galekovića od kojeg se rastala 2014.  Prošlo ljeto udala se za austrijskog poduzetnika Franza Schillingera.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 

Komentara 2

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
15:21 12.02.2022.

Uh, zakaj sam ovo otvorio? :-) Jadno dijete, sigurno otišao u disko kad tam primjetio neku ofucanu staru babu kako divlja na podiju, skroz pijana. Kad je malo bolje pogledao, izbezumljeno je izgovorio: 'Jebote, pa to je moja stara!'. I I kaj mu je drugo preostalo... :-)

KR
Krud
13:12 12.02.2022.

Trećerazredna pojava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije