Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Sjećate li se Petra? Nije ušao u finale, ali je u showu izgubio 70 kg i danas je potpuno neprepoznatljiv

Foto: RTL
1/4
12.02.2022.
u 10:00

On je 2018. godine uspio skinuti čak 70 kg, no nije došao do finala. Petar je ovog tjedna na svom Instagram profilu koji je inače zaključan objavio novu fotografiju na kojoj pozira s dioptrijskim naočalama.

Jedan od kandidata treće sezone 'Života na vagi' bio je i Petar Tucman (40). On je 2018. godine uspio skinuti čak 70 kg, no nije došao do finala.

Petar je ovog tjedna na svom Instagram profilu koji je inače zaključan objavio novu fotografiju na kojoj pozira s dioptrijskim naočalama, a na fotki koju je objavio RTL.hr vidi se kako se Tucman promijenio u ove četiri godine. Fotku možete pogledati OVDJE

Kada se prijavio, Petar je kazao kako je referent prodaje iz Zagreba, ima i 174 kilograma, a zbog težine ne može napraviti 'mušku špagu' što otkriva da silno želi, baš kao i naučiti voziti snowboard, no smeta mu trbuh.

Foto: RTL/Screenshot

Glavni motiv njegove prijave bila je upravo želja da skine višak kilograma koji ga godinama sputavaju da bude više motiviran za sve što radi u životu. Petar ima bend s kojim je triput proputovao Europu i to je, priznao je tada, njegovo najveće ostvarenje, no za skidanje kilograma nedostaje mu motivacije

Dodao je i da jede kad je sretan, ali i nesretan, kad mu je dosadno, kad je usamljen i kad se ne zna nositi s boli.
Petar je strahovao kako će zbog svoje težine negdje pasti, a ljudi mu neće moći pomoći jer je pretežak da bi ga dignuli te da će umrijeti od infarkta prije svojih roditelja

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije