Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOBIO OPEKLINE

Slavni komičar i voditelj Jay Leno ozlijeđen nakon što mu je automobil eksplodirao u garaži

FILE PHOTO: Comedian Jay Leno speaks at the Carousel of Hope Ball in Beverly Hills, California
Foto: DAVID MCNEW/REUTERS
1/5
15.11.2022.
u 07:00

Jay je u subotu bio u garaži u Burbanku gdje skladišti svoje automobile kada je jedan od automobila eksplodirao. Izvor kaže da je plamen zapalio lijevu stranu Jayeva lica, ali srećom nije mu prodro u oko ili uho.

Poznati američki voditelj i komičar Jay Leno (72) zadobio je teže ozljede lice te se nalazi u centru za opekline u Los Angelesu. Kako je objavio TMZ, Jay je u subotu bio u garaži u Burbanku gdje skladišti svoje automobile kada je jedan od automobila eksplodirao. Izvor kaže da je plamen zapalio lijevu stranu Jayeva lica, ali srećom nije mu prodro u oko ili uho.

Odmah nakon toga Jay je odveden na odjel za opekline u Grossman Burn Centru gdje se i dalje nalazi. Još uvijek se ne zna njegovo točno stanje, ali navodno ima malo teže opekline. Zbog ove nesreće Leno je morao otkazati sve obaveze za ovaj tjedan. Inače, u nedjelju se trebao pojaviti i na konferenciji 'The Financial Brand', ali organizatori su rekli da je došlo do 'vrlo ozbiljne medicinske situacije' koja ga je spriječila da se pojavi.

Podsjetimo, Leno je pune 22 godine vodio "Tonight Show". Počeo je 1992. godine a u emisiji je tijekom godina ugostio sve najveće svjetske zvijezde.

 – Kada sam počeo sa showom, marihuana je bila ilegalna i mogao si pušiti cigarete gdje god si htio. Nije postojala Craigslist. Serijski ubojice morali su svoje žrtve upoznavati na starinski način, na autobusnoj stanici u ponoć. Prije 22 godine doista se morali otići po pornić na kiosk, kazao je 2014. u svom posljednjem "Tonight Showu" u kojem ga je zamijenio Jimmy Fallon. 

VIDEO: Čarobni koncert Doris Dragović u Splitu 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije