Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIAM NEESON

Slavni glumac otkrio: 'Priznao sam svećeniku da sam masturbirao, njegova reakcija me prestravila'

Premiere of the film "Marlowe" in London
Foto: MAJA SMIEJKOWSKA/REUTERS
1/8
26.08.2023.
u 16:13

- Rekao sam mu da sam masturbirao, a on se zaderao: Što si učinio???I onda me napao i počeo zastrašivati da će mi na ruci izrasti trava jer to radim i da je to ‘zla praksa‘ s kojom odmah moram prestati, požalio se Neeson.

Glumac Liam Neeson gost je podcasta Conana O'Briena koji će se emitirati u ponedjeljak, a u najavi emisije objavljen je dio u kojem Liam govori o svećeniku koji ga je posramio prije 55 godina. Imao je tada 15 godina, kaže, a u posjetu njegovoj župi bili su misionari iz Afrike.

- Bio sam ministrant, svaku večer sam bio na misi, a onda sam otišao na ispovijed kod svećenika. Počeo sam sa standardnim stvarima, priznao sam da sam se svađao s majkom i sestrom, kazao je glumac najpoznatiji po ulozi u filmskom serijalu "96 sati", te "Schindlerovoj listi". Dodao je kako je nekako u to vrijeme počeo masturbirati, pa je i to priznao svećeniku.

- Rekao sam mu da sam masturbirao, a on se zaderao: Što si učinio???I onda me napao i počeo zastrašivati da će mi na ruci izrasti trava jer to radim i da je to ‘zla praksa‘ s kojom odmah moram prestati, požalio se Neeson.

Kako je u to vrijeme u blizini ispovjedaonice molila grupa starijih žena, one su čule urlanje pa je Neeson posramljeno izjurio iz ispovjedaonice.

VEZANI ČLANCI

- To je doslovno zadnji put da sam bio na ispovijedi u životu, rekao je glumac koji je odrastao u obitelji tradicionalnih vjernika i čak razmišljao da postane svećenik prije glumačke karijere.

- Crkva me uvijek privlačila i dan danas propitkujem prirodu Boga. Dakle privlači me to, moram priznati, zaključio je.
Neeson, čiji je najnoviji film Retribution upravo u kinima, ranije je priznao u intervjuu za Vanity Fair da mu do danas scene seksa nisu omiljena stvar za snimanje.

"Bit ću iskren, kad vidim scenu seksa, jednostavno je ne mogu gledati", rekao je. "Samo se posramim. Znam da su koreografirani i tako to, ali ne moram to vidjeti."

U svom najnovijem filmu Neeson glumi čovjeka koji se preko mobitela suočava s misterioznim strancem koji kaže da su mu stavili bombu ispod autosjedalice.

VIDEO: Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Ključne riječi

Komentara 11

RO
romobil
18:46 26.08.2023.

Samo kod zatucanih prirodno je neprirodno.

BF
bf23
17:47 26.08.2023.

Da Bog nije htio da ga najtežem,ne bi ga napravio tako zabavnim😆

PR
pritiskovic
17:35 26.08.2023.

Eto kad radoznali bog stalno zaviruje u postelju i ne voli da natežeš surlu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije