Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljica torcide

Iris Livaja emotivnom porukom suprugu čestitala rođendan: 'Tata daj gol'

Iris i Marko LIvaja
Foto: instagram
1/8
26.08.2023.
u 14:17

Pratitelje je posebno dirnula snimkom na kojoj njihova kćerkica Elizabet, uz vatromet u pozadini, govori: "Tata, sretan ti rođendan, daj gol!". Hajduk večeras igra protiv Varaždina, a njihov kapetan bit će glavna opasnost po gol domaćina.

Hajdukov kapetan Marko Livaja danas slavi 30. rođendan, a supruga Iris (43) čestitala mu je putem društvenih mreža. "Moja ljubav!" poručila mu je uz fotografije s vjenčanja pa dodala i zajedničku fotografiju uz jednostavan opis "Ti" i emotikon srca.

Pratitelje je posebno dirnula snimkom na kojoj njihova kćerkica Elizabet, uz vatromet u pozadini, govori: "Tata, sretan ti rođendan, daj gol!". Hajduk večeras igra protiv Varaždina, a njihov kapetan bit će glavna opasnost po gol domaćina. 

Foto: Instagram

Iris je suprugu najveća podrška i kada je napustio našu nogometnu reprezentaciju napisala mu je: "Stijena tvojoj svijesti, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojima olujama. Od prvog dana. "

Napadač Hajduka Marko Livaja i bivša splitska manekenka i fitness-trenerica Iris Rajčić prošle godine u svibnju su ozakonili svoju vezu u crkvici sv. Stjepana na prekrasnom splitskom Sustipanu, gdje su ih štitili zaštitari na samom ulazu i mladencima osiguravali privatnost.

VEZANI ČLANCI: 

Kao gošća iznenađenja na vjenčanju im je bila i Jasna Zlokić, a upravo na njezin hit 'Povedi me', Iris Rajčić i Marko Livaja otplesali su svoj prvi ples. Obred je predvodio fra Žarko Relota, koji je župnik Bilog briga u Zadru, a osam godina bio je u službi u samostanu sv. Frane u Splitu. Par je zajedno od 2014. godine i imaju dvoje djece, kći Elizabet su dobili 2016. godine, a sina Lorenza u veljači 2021. godine. 

Inače, bivšu manekenku navijači Hajduka nazivaju 'kraljicom Torcide' jer smatraju da je ona razlog zbog kojeg Marko nije otišao zaigrati u neki drugi klub, nego je ostao u rodnom Splitu. 

Lijepa Iris natjecala se za Miss Hrvatske 1997. godine te je bila prva pratilja, a potom se počela baviti i manekenstvom. Nosila je brojne revije, a nekih od njih prisjeti se i na svojim društvenim mrežama gdje se mogu vidjeti neke fotografije.  

Zahvaljujući manekenskom iskustvu bila je uz Viktora Dragu i Tihanu Harapin Zalepugin u žiriju te dio projekta 'Cro A Porter Ultime model search' koji je tragao za novim manekenskim licima, baš kao i neke poznate manekenke u svijetu. Zbog toga su je mediji i prozvali hrvatskom Heidi Klum.

Svoju posljednju reviju nosila je na Cro-à-Porteru te se iz svijeta manekenstva povukla 2014. godine nakon 15 uspješnih godina. 
Usporedno uz manekensku karijeru radila je i kao fitness trenerica, a time se nastavila baviti i do danas. Uspješna je i na ovom području, a neke od njezinih slavnih klijentica su bile glazbenica Danijela Martinović i voditeljica Lana Pavić.

VIDEO: Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
15:03 26.08.2023.

Iz svake paštete iskače gđa Iris

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
14:51 26.08.2023.

Što su rekli susjedi, prijatelji, znalci, što detaljnije i u mastavcima.

DU
Deleted user
21:04 26.08.2023.

Bakica torcide, stara kefa i klimakterasica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije