Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživaju na lopudu

S Jadrana se javila i Victoria Beckham s očaravajućim prizorima: 'Vrijeme s obitelji je sve'

Foto: Instagram
1/27
26.08.2023.
u 12:31

Victoria Beckham je na društvenim  mrežama pokazala trenutke s odmora. Na fotografijama se vidio idiličan zalazak sunca, pusa slavnog para, druženje s kćeri Harper (12) i sinom Cruzom (18) te malena hrvatska zastava koja se vijorila na njihovoj jahti.

Već je dobro poznato da bivši nogometaš David Beckham (48) i njegova supruga, modna dizajnerica Victoria Beckham (49) s obitelji su i ove godine stigli na Lopud kraj Dubrovnika te već nekoliko dana uživaju na Jadranu. David je u nekoliko situacija viđen na Jadranu, a sada se javila i njegova supruga. Victoria je sada na društvenim  mrežama pokazala trenutke s odmora. Na fotografijama se vidio idiličan zalazak sunca, pusa slavnog para, druženje s kćeri Harper (12) i sinom Cruzom (18) te malena hrvatska zastava koja se vijorila na njihovoj jahti.

- Vrijeme s obitelji je sve - napisala je Victoria.

Osim toga, podijelila je i video razgolićenog Davida dok je sjedio na jahti, a vjetar je puhao po njemu pa se isklesano tijelo bivšeg nogometaša našlo u prvom planu.

- Vidi se da uživate - pisali su fanovi ispod objave.

Inače, resort Lopud 1483 u kojem se odmaraju, je nekadašnji franjevački samostan koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila i tu je napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan lani je stajao 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosila je oko 1400 eura. Prije dolaska na odmor u Hrvatsku David i Victoria su pokazali interes za kupnju luksuzne vile u Crnoj Gori.

VEZANI ČLANCI

Luksuzna vila za koju su se zanimali se nalazi u mjestu Donja Lastva, odakle se pruža nevjerojatan pogled na more. Vila se nalazi na zemljištu od 4200 četvornih metara.

Izgrađena je na 4 osnovne etaže koje su međusobno povezane liftom. U dvorištu se, pokraj bazena, nalazi i vrt ukrašen raznovrsnim biljkama. Zanimljivo je što se na sredini dvorišta nalazi drvo masline koje je staro između 800 i 1000 godina. Cijena vile je procijenjena na čak 12 milijuna eura. 

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

 

Komentara 2

Avatar Asterix
Asterix
13:40 26.08.2023.

Victoria djeluje umjetno i neprirodno. Davidu je na svakoj slici prisutan smješak na licu a ona k'o zmija. Ne ostavljaju dojam sklada.

PA
Pašić
13:21 26.08.2023.

Odlična reklama za Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije