Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUSRELI SE U MORU

Djevojka s Lopuda upoznala Davida Beckhama, otkrila o čemu su razgovarali

David Beckham s kćeri Harper i sinom Cruzom uživa u moru kod Lopuda
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/11
26.08.2023.
u 11:00

- Upoznali smo se, rekao je da mu je jako drago, da je otok prelijep i divan i da svatko tko na njemu živi je sretnik. I to je to, nisam ga puno 'peglala', meni je bilo dovoljno da sam ga upoznala. Meni je ostavio dojam otvorene, sasvim normalno osobe, po njegovom opuštenom pristupu i srdačnosti, ne bi se nikad dalo zaključiti da se radi o slavnoj osobi, tvrdi Ellie

Bivši nogometaš David Beckham (48) s obitelji ljetuje na Lopudu, a Lopujka Ellie Leoni tvrdi da je slavnog Britanca upoznala, piše Dubrovački dnevnik. 

Kako  je kazala, plivala je kod samostana, a on je bio u moru. Prepoznala ga je i pozdravila. 

- Bio je srdačan. Pitala sam ga je li to stvarno on, na što je potvrdno odgovorio, kazala je Ellie dodavši kako je za Lopud imao samo riječi hvale. 

- Upoznali smo se, rekao je da mu je jako drago, da je otok prelijep i divan i da svatko tko na njemu živi je sretnik. I to je to, nisam ga puno 'peglala', meni je bilo dovoljno da sam ga upoznala. Meni je ostavio dojam otvorene, sasvim normalno osobe, po njegovom opuštenom pristupu i srdačnosti, ne bi se nikad dalo zaključiti da se radi o slavnoj osobi, tvrdi Ellie. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, obitelj Beckham od početka ovog tjedna ljetuje na Lopudu u resortu Lopud 1483. Prvih nekoliko dana uspješno su izbjegavali fotoreportere, ali jučer su snimljeni dok su uživali u morskim radostima. Fotoreporter Pixsella snimio je proslavljenog nogometaša  i njegovog sina Cruza te kćer Harper Seven dok su se kupali, vozili SUP te vježbali vožnju na električnoj surf dasci.
Da ovih dana uživaju na našoj obali na društvenim se mrežama pohvalio Cruz Beckham koji je objavio nekoliko fotografija na kojima se dobro zabavlja na jahti u društvu prijatelja i tate Davida te dok plove našom obalom promatraju prizore od kojih zastaje dah.

- Dobrodošli u Hrvatsku - napisao im je netko od pratitelja u komentarima. David i njegova supruga, slavna dizajnerica i glazbenica Victoria i prošle su godine uživali u ovom resortu gdje su došli kako bi proslavili 11. rođendan svoje kćeri. 

Resort Lopud 1483 u kojem se odmaraju, je nekadašnji franjevački samostan koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila i tu je napravila kombinaciju muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. Najam luksuznog kompleksa za jedan dan lani je stajao 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosila je oko 1400 eura. Prije dolaska na odmor u Hrvatsku David i Victoria su pokazali interes za kupnju luksuzne vile u Crnoj Gori. Luksuzna vila za koju su se zanimali se nalazi u mjestu Donja Lastva, odakle se pruža nevjerojatan pogled na more. Vila se nalazi na zemljištu od 4200 četvornih metara.

Izgrađena je na 4 osnovne etaže koje su međusobno povezane liftom. U dvorištu se, pokraj bazena, nalazi i vrt ukrašen raznovrsnim biljkama. Zanimljivo je što se na sredini dvorišta nalazi drvo masline koje je staro između 800 i 1000 godina. Cijena vile je procijenjena na čak 12 milijuna eura. 

VIDEO: Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Stradun
Stradun
13:37 26.08.2023.

Bilo je to u 11 i 30.Ja sam mu rekla" dobro jutro", a on meni "dobar dan". A ja dodala "može i dobar dan", a on meni "svejedno je". Pročavrljali smo. Kratko, ali srdačno. I onda je on otplivao jugoistočno, a ja zapadno.

DU
Deleted user
12:02 26.08.2023.

Da sam bar ja upoznao Davida! Ili barem Elu Dvornik!

Avatar Crni labud
Crni labud
12:12 26.08.2023.

Ajme koja čast poniznoj Hrvatici! A ministar TĆ se zaustavio na Greti T i to mu je najveći doseg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije