Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u splitu

Vlatka Pokos pokazala kako uživa na moru i istaknula svoju odličnu figuru: 'Zgodna'

Foto: Intagram
1/18
26.08.2023.
u 15:16

Pokos je podijelila video u kojem se može vidjeti kako se kupa i uživa na moru, kao i da se sunčala i jela kukuruz. Posebno se ističe scena u kojoj bivša voditeljica i pjevačica pozira u moru te tako ističe svoju odličnu figuru.

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (53) na svojem je Instagram profilu podijelila videozapis u kojem se vidi kako uživa na moru u ovim vrućim danima. U videu se može vidjeti kako se Vlatka kupa i uživa na moru, kao i da se sunčala i jela kukuruz. Posebno se ističe scena u kojoj bivša voditeljica i pjevačica pozira u moru te tako ističe svoju odličnu figuru.

- Budite zahvalni za sve dobre stvari u životu. To je ključ sreće. Prestanite se žaliti, počnite živjeti - napisala je uz video. "Zgodna", pisali su joj pratitelji u komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Inače, Pokos je prošle je godine mnoge iznenadila svojom odlukom o povratku u Hrvatsku. Vlatka se tada vratila kako bi se natjecala u showu 'Ples sa zvijezdama', a nakon što je napustila natjecanje nije se vratila u Kanadu. Pokos je ostala u Hrvatskoj, a sada se otkrilo i kojim se poslom bavi. 

Pokos se, kako piše Slobodna Dalmacija, zaposlila u splitskom hotelu Ambasador. Vlatka radi tijekom sezone na puno radno vrijeme, na tzv. concierge-usluzi.

VEZANI ČLANCI

 

Uprava ovog hotela upravo je nju izabrala za taj posao, jer, kako kažu, ima sve kvalitete potrebne za rečeni posao savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu i u "Ambasadoru": elokventna je i "oboružana" aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stupanj motivacije, a ni ugodna vanjština svakako nije na odmet. 

Pokosino radno mjesto u smislu mikrolokacije jest aula hotela gdje ima svoj prostor koji ipak nije office, nego ležernija varijanta, "mala uvala" u kojoj osluškuje prohtjeve gostiju, objasnili su iz hotela za Slobodnu.

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Ključne riječi

Komentara 15

OT
otrovnijezik
16:03 26.08.2023.

Kutak za bakica trenutak.

Avatar Mona Lisa
Mona Lisa
16:11 26.08.2023.

"Prestanite se žaliti" veli ona? Ahahahahaha 🤣🤣🤣🤣 Nek pametno iskoristi onaj klip kad pojede

Avatar film
film
15:41 26.08.2023.

jel prijavila još koga policiji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije