Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije vrijedno'

Slavna pjevačica pauzira karijeru: Nisam za ovaj posao i medije!

Demi Lovato
Foto: Reuters
1/4
04.10.2016.
u 23:00

Demi osjeća da ne vrijedi vratiti se na scenu, željela bi se posvetiti humanitarnom radom

Pop-pjevačica Demi Lovato (24) najavila je da će pauzirati glazbenu karijeru. - Uzbuđena sam zbog 2017., odmorit ću se od glazbe i svjetla reflektora. Nisam stvorena za ovaj posao i medije - napisala je i time iznenadila obožavatelje.

Na pitanje obožavatelja hoće li se vratiti na scenu odgovorila je da "osjeća kao da to toga više nije vrijedno". - Iskreno, radije bih se bavila humanitarnim radom - poručila je Demi. 

Šesti studijski album, kako tvrdi, neće izdati do 2018. godine. - Album se i ovako ne bi prodavao - šaljivo je komentirala Demi. Za sljedeću godinu nije planirana niti turneja. - Ne znam, zaista želim pauzirati sa svime i usredotočiti se na humanitarni rad - zaključuje 24-godišnjakinja. 

Nekad tinejdžerska zvijezda Disney Channela posljednjih godina profilira se kao uspješna glazbenica. Aktivna je u nekoliko humanitarnih organizacija, a žustro se protivi nepravdi pa je ulazila u sukobe s kolegicama. Zbog toga je bila kritizirana u hollywoodskim krugovima. Zvjezdani status Demi je zaslužila prije svega zbog truda uloženog u razvoj vokalne tehnike te sve kvalitetnijih nastupa uživo.  

 

>> Preslatki petogodišnjak zaprosio Demi Lovato na pozornici!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:02 05.10.2016.

slavna???!!!

M3
Miške 3
14:21 05.10.2016.

A i obukla se je za humani rad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije