Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presretna

Slavna glumica donijela na svijet blizance!

Zoe Saldana
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
11.12.2014.
u 20:20

Zoe je još u ponedjeljak na svijet donijela blizance. Postala je majka prvi put i oduševljena je

Glumica Zoe Saldana postala je majka. Rodila je blizance u bolnici u Los Angelesu, i to još u ponedjeljak. I za Zoe i za njezina supruga Marca Perega to je prvi put da su postali roditelji.

– Zoe i Marco su oduševljeni, Zoe je već neko vrijeme spremna na porod pa su oboje presretni što se to dogodilo i što su upoznali blizance – rekao je prijatelj para.

– Ovo je za njih ostvarenje sna, presretni su. Oduševljeni su što se konačno dogodilo ono čemu su se radovali devet mjeseci. Oboje žele veliku obitelj te je ovo jedan početak – zaključio je prijatelj para.

>>Njoj trudnoća zaista pristaje. Zvijezda Avatara izgleda prekrasno

>>Bivši ljubavnici Bradley Cooper i Zoe Saldana zajedno na premijeri

Ključne riječi

Komentara 3

MD
mdma
07:32 12.12.2014.

ko je ta?

ZR
Zrakomlat
20:56 11.12.2014.

bice deci baba.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
20:53 11.12.2014.

Zgodna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije