Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u mirovini je već skoro dvije godine

Slavica Knežević: 'Cijeli moj život se promijenio. On se dijeli na onaj prije i poslije nesreće'

Zagreb: Slavica Knežević, glumica
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
27.01.2022.
u 10:38

Glumica je priznala da je nije baš pretjerano veselilo ići u mirovinu kada je napunila 65 godina te da joj je 2020. godina promijenila život iz temelja

Glumica Slavica Knežević (66) široj domaćoj javnosti poznata je po ulogama u serijama kao što su ''Smogovci'' i ''Bibin svijet''. Slavica je sada otkrila da je već skoro dvije godine u mirovini.

Glumica je za RTL.hr priznala da je nije baš pretjerano veselilo ići u mirovinu kada je napunila 65 godina te da joj je 2020. godina promijenila život iz temelja. 

– Najprije sam bila dobro, ali onda me počeo loviti nemir – otkrila je. 

Slavičina je najveća podrška sin Jan Torjanac. Prisjetila se i prometne nesreće koju je doživio prije devet godina te zbog koje je neko vrijeme bio u komi.  

– Samo me nemoj pitati ništa o tome. Preteško mi je o tome govoriti. Iskreno, mislim da sam ostala zarobljena u tome danu. Cijeli moj život se promijenio. On se dijeli na onaj prije i poslije nesreće – kazala je glumica. 

Jana je dobila u braku s glumcem Markom Torjancem (54), od kojeg se nakon 10 godina braka odlučila razvesti. 

– Sve što sam voljela kod njega, što me privuklo, to on i dalje ima u sebi. Nestala je ljubav. A zašto to smatram porazom? Zato što sam se kasno udala, s 36 godina i tada sam i rodila. U to je doba to je bilo jako kasno jer ja nisam bila netko tko bi se udavao, nije me to ''furalo'' u životu. I sad odjednom, udajem se i gle – nije ispalo za cijeli život. Sada mi je pouzdan prijatelj, doživljavam ga kao rod. Tako ljudi trebaju postupiti kada se raziđu i imaju djecu – kazala je. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Ključne riječi

Komentara 2

RI
rimac444
12:25 27.01.2022.

Neka bude sretna što se oslobodila degenerika torjanca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije