Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živi američki san

Sjećate se Ornele iz Big Brothera? U SAD-u vodi galeriju umjetnina u kojoj Sharon Stone ima izložbu

Foto: profimedia
1/5
15.03.2023.
u 19:00

Slavna glumica počela je slikati 2020. godine tijekom karantene, a čini se da je hobi pretorila u posao. Slika je isprva poklanjala prijateljima, a onda su joj se počeli javljati i potencijalni kupci pa je kao mjesto svoje prve izložbe odabrala galeriju koju vodi Ornela March, bivša Bešker

Nekadašnja kandidatkinja Big Brothera, Ornela Bešker, živi svoj američki san već desetak godina, a sada se, nakon udaje u SAD-u, preziva March. Trenutno vodi galeriju za umjetnine Allouche u Los Angelesu, a upravo u njoj slavna glumica Sharon Stone (65) predstavila je svoju prvu izložbu slika pod nazivom "Shedding". 

Slavna glumica počela je slikati 2020. godine tijekom karantene, a čini se da je hobi pretvorila u posao. "Stvarno sam pronašla ogromnu količinu mira i zadovoljstva u cijelom ovom procesu", kazala je Sharon koja je svoje slike isprva poklanjala prijateljima. Tek kada su joj se počeli javljati i potencijalni kupci odlučila se ozbiljnije pozabaviti promocijom svojih radova i tako se rodila ideja o prvoj izložbi, za koju je izabrala Ornelinu galeriju.

Inače, Ornela se udala za Amerikanca Josepha Marcha, no mi je poznajemo kao Bešker jer se pod tim imenom 2008. godine natjecala u hrvatskom Big Brotheru, koji koji je te sezone produkciju preselio na Tajland. A javnosti je poznata i zbog svog privatnog života nakon što je tvrdila kako je izvanbračna kći pjevača Ive Amulića, što je on više puta tada demantirao.

Nakon toga se preselila u Sjedinjene Američke Države i radila u televizijskoj i filmskoj produkciji. Družila se s poznatim svjetskim zvijezdama, a dobila je i svojih pet minuta u showu slavnog Jimmyja Kimmela. Kimmel je u emisiji imao parodiju na "Sudnicu", u kojoj je utjelovio suca. Ornela je glumila ženu koja je kupila ukraden automobil. S njom je bila i njezina prijateljica, poznata manekenka Masha Rudneko. Slavna Masha povezivana je s Mickom Jaggerom, o čemu ju je u "Sudnici" ispitao i sam Kimmel. 

Podsjetimo, hrvatska javnost pamti Ornelu i po verbalnom napadu na bivšeg premijera Ivu Sanadera na moskovskom stadionu Lužnjiki tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine. Ona je na svom Facebooku tada objavila snimku na kojoj Sanaderu viče: "Kako vas nije sram doći ovdje? Mora te biti sram! Majke mi, neka ga bude sram." Ta snimka postala je odmah viralni hit.

VIDEO Glumica podivljala zbog buke pa sa suprugom i kćeri uništavala imovinu, intervenirala je i policija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije