Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke!

Sinjska manekenka i bivši Dinamovac postat će roditelji, prinova stiže na proljeće

Foto: Instagram
1/6
20.09.2021.
u 10:49

Anđeča Šimac i Lirim Kastrati preselili su u Poljsku, a kruna njihove veze je prinova koju će dobiti na proljeće.

Sinjska manekenka Anđela Šimac (24) i njezin dečko, bivši nogometaš Dinama Lirim Kastrati preselili su se u Poljsku gdje je Lirim počeo igrati za klub Legia, a preseljenje nije jedina novost kod ovog mladog para. Anđela i Lirim će postati roditelji, doznaje RTL Exkluziv i par će prinovu dobiti na proljeće. 

Za ljubav Anđele i Lirima doznalo se sredinom siječnja kada se Sinjanka na Instagramu pohvalila kako društvo slavi rođendan njezina dečka. Zabava nije bila u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama jer je u zatvorenom prostoru bilo više od 15 uzvanika. Njihov odnos nije uvijek bio savršen i par je imao dosta turbulentan odnos i u travnju ove godine su i prekinuli zbog Lirimove ljubomore. Prekinuli su nakon što je procurio video od prije dvije godine u kojem Anđela plače dok talijanski nogometaš Mario Balotelli, s kojim je nekada bila u vezi, nezainteresirano igra PlayStation.

Nakon tog prekida su se pomirili, pa su onda opet prekinuli, ali nesuglasice su opet izgladili i Anđela je najavila kako će se i vjenčati. Zajedno su bili i na Maldivima na godišnjem odmoru, ali nisu objavili zajedničke fotografije i malo su oprezniji u objavi zajedničkih fotografija na Instagramu.

VIDEO Večernji.hr podcast ep.18 Velimir Grgić: "Nije čudno da neki ne vjeruju u koronu"

Komentara 10

MA
MaksovMesar
10:55 20.09.2021.

A o dobermanu ni riječi...??!😁😁😁

PO
Polarus
10:55 20.09.2021.

uuuuu... koja navlakuša za dobiti žute kartone.... -.-

NE
neBiH
11:06 20.09.2021.

Je li potvrdio dr. vet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije