Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotografiju

Silvia Dvornik komentirala glasine o trudnoći: 'Ne može se čovjek više ni najesti'

Foto: instagram
1/9
18.09.2023.
u 21:35

Inače, i u listopadu prošle godine kružile su glasine da par čeka dijete, no i tada je iste demantirala

Silvia Dvornik i njezin partner, splitski pjevač Marko Pecotić Peco (45), član 4 tenora i i bivši član klape Iskon, često pjevaju zajedno, a ovaj vikend pjevali su na jednoj svadbi u Dubrovniku, odakle su oboje objavljivali Instagram Stoyje. U jednom je Silvia objavila fotografiju na kojoj je pozirala s mladenkom kojoj su pjevali na svadbi. Silvia je bila odjevena u usku zelenu haljinu koja joj je naglasila liniju, ali i istaknula trbuh zbog čega su mnogi pomislili da je Silvia u blaženom stanju.

No, čini se kako to nije slučaj jer je u najnovijem Instagram Storyju Silvia pokazala ravan trbuh uz koji je napisala: "Ne može se čovjek pošteno ni najesti, a da te ne proglase u blaženom stanju". 

Foto: Screenshot

Inače, i u listopadu prošle godine kružile su glasine da par čeka dijete, no i tada je iste demantirala. Za vikend iz Dubrovnika gdje su pjevali objavili su snimku na kojoj zajedno pjevaju pjesmu "Sarà perché ti amo" glazbenog sastava Ricchi e Poveri.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, za romansu tenora Marka Pecotića i pjevačice i modne stilistice Silvije Dvornik doznalo se prošle godine u listopadu, a uskoro je i sam Pecotić priznao kako se nakon 17 godina braka razvodi od supruge Irene s kojom ima dva sina, te je nakon toga otkriveno i kako je njegova nova ljubav Silvia Dvornik s kojom zadnje tri godine često nastupa zajedno. 

- Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo, osim medijske hajke koja je to zapravo pokušavala narušiti - rekao je Marko u veljači u razgovoru za IN Magazin. 

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije