Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktivna trudnica

Fani Stipković od treninga ne odustaje ni u visokoj trudnoći, u videu pokazala kako vježba

Foto: instagram
1/11
18.09.2023.
u 15:17

Stipković je vijest o trudnoći otkrila snimkom na Instagramu, a nakon toga otkrila je pratiteljima da čekaju dječaka

Sportska novinarka i voditeljica Fani Stipković (41) početkom lipnja otkrila je vijest o svojoj prvoj trudnoći. Fani svoje prvo dijete čeka s bivšim nogometašem Fernandom Hierrom (55).  Fani je oduvijek vodila zdrav život i vodila je računa o tjelovježbi i prehrani, a sada je svoj program vježbanja prilagodila blaženom stanju. Da od treninga ne odustaje ni u trudnoći pokazala je i najnovijom objavom na Instagramu.

Fani je objavila snimku na kojoj se vidi kako u sivom jednodijelnom trikou radi vježbe nogu i leđa.

"Ajmo debela, možeš ti to", šaljivo joj je napisao njezin prijatelj i PR stručnjak Davor Grgin. 

Stipković je vijest o trudnoći otkrila snimkom na Instagramu. – Stiže naš najveći blagoslov kao kruna ove velike ljubavi. Ne možemo dočekati da te zagrlimo, anđele – napisala je, a u videu su se mogli vidjeti trenuci na kojima je Hierro grlio njezin trudnički trbuščić.

VEZANI ČLANCI

Par je ubrzo nakon toga otkrio i da čekaju dječaka i to na zabavi za otkrivanje spola bebe. Fani bi svoje prvo dijete trebala dočekati u listopadu, a trenutačno ne može sakriti koliko uživa u trudnoći. Sportska novinarka na društvenim mrežama često dijeli fotografije. Do sada smo mogli vidjeti kako šeće, trenira, uživa na odmoru i kupa se u moru..

Inače, Fani već godinama živi i radi u Španjolskoj, gdje je i upoznala svog partnera, a nije poznato hoće li se zbog njegova novog poslovnog angažmana i ona se preseliti u Meksiko. O svom ljubavnom životu ne govori često, ali je za španjolski Vanitatis ispričala kako su se upoznali.

– Upoznala sam ga na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. Morala sam napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provodimo vrijeme upoznavajući se – ispričala je u ovom razgovoru Fani koja svog partnera opisuje kao kompletnu, skromnu, dobru i jednostavnu osobu velikog srca.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije