Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masterchef

Kutija iznenađenja pobudila kompetitivnost kod natjecatelja: 'Ostaju najjači i oni najhladnije glave'

Foto: Nova TV
1/4
18.09.2023.
u 12:00

„Naspavana sam, odmorna i spremna“, reći će Lara. „Svjestan sam da ovo nije druženje, nego natjecanje i da ostaje najjači, najbolji i onaj najhladnije glave“, istaknut će Dominik

Nakon dva izazovna selekcijska kruga, najbolji i najstrastveniji natjecatelji uspjeli su izboriti svoje mjesto među top 24 MasterChef kandidata. No, za njih tek sada počinje prava kulinarska avantura jer će se iz tjedna u tjedan, kroz različite tematske cikluse, suočavati s kutijama iznenađenja, testovima kreativnosti, gastroduelima, ali i stres testovima u kojima će im prijetiti eliminacija.

Prvi ciklus započet će kutijom iznenađenja, a koliko će maštoviti kandidati biti u ovom izazovu, tek ćemo vidjeti, no kompetitivnosti među njima neće nedostajati. „Naspavana sam, odmorna i spremna“, reći će Lara. „Svjestan sam da ovo nije druženje, nego natjecanje i da ostaje najjači, najbolji i onaj najhladnije glave“, istaknut će Dominik. Kada stanu za svoje radne jedinice, neki će kandidati pred sobom pronaći veće, a neki manje kutije. „Odmah sam shvatila o čemu je riječ“, kazat će Gaia, a Stjepan im objasniti: „Želimo da nam pokažete tko ste, od čega ste satkani i od kuda dolazite“. Za kuhanje s temom koja se skriva ispod kutije iznenađenja imat će darežljivih 90 minuta.

VEZANI ČLANCI: 

Slavonka Lara pripremat će oradu, Mateja domaću juhu od piletine, Antonia u svom jelu želi povezati Slavoniju i Primorje, a Dominik će se koncentrirati na tehniku. Što će raditi ostali kandidati i kako će se prezentirati kroz jelo? Tko će prvi put za radnom jedinicom skuhati najbolja, a tko najlošija jela, ne propustite pogledati u novoj epizodi MasterChefa.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije