Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT NA VAGI

Ljube o strahovima u showu: 'Sebi sam najveća motivacija, ali i neprijatelj'

Ljube Bartolović
Foto: RTL
1/6
18.09.2023.
u 16:19

– Povratak je bio i otegotna i olakotna okolnost samim time što sam ja danas teža nego onda. I što sam starija, samim time i teže izvoditi vježbe. Olakotna okolnost mi je ta što već otprilike znam kako ovaj sustav funkcionira i da sam smatrala da to nije dobro, ne bih se ponovno ni prijavila – kazala je natjecateljica u showu.

Ljube Bartulović (33) iz Kaštel Novog bila je sudionica druge sezone showa "Život na vagi", a nakon što se po izlasku iz showa vratila starim navikama, suprug Goran i ona ponovno su se prijavili u show i gledamo ih i u sedmoj sezoni. 

– Nekako u glavi nisam bila spremna nositi se s tom odgovornosti. Nisam bila svjesna uspjeha niti sam si dala ohrabrenje i motivaciju da bih nastavila. Promjenu nisam vidjela. Nisam se prihvatila jer sam pokušala ispuniti očekivanja drugih. Sada sam si najveća motivacija, ali i najveći neprijatelj – rekla je u emisiji, a za RTL.hr osvrnula se na prvih tjedan dana u showu.

– Ne znam kako sam uspjela zaboraviti koliko je izazovno biti tu. Naporno je fizički, ali idemo. Samo je odluka bila da neću odustati i malim koracima vjerujem u svoj uspjeh. Predobro je ovaj prvi tjedan, upoznajemo nove kandidate, družimo se uz treninge, izazove i sve ostalo. Samnom je tu i suprug, ovaj put smo u istom timu i možda ovom taktikom uspijemo još dalje doći – kazala je i dodala da je priželjkivala da budu u različitim timovima kako bi se on mogao posvetiti sebi. 

VEZANI ČLANCI: 

– S obzirom na to da se stalno bodrimo, ne bih voljela da izgubi fokus sa sebe. Ispalo je dobro. U prolazu si damo ''peticu'' i pogledom se uvijek pratimo i borimo se svatko za sebe, kako samo se i dogovorili. Najveća smo si motivacija i podrška i to je neupitno i inače u životu, a ovdje posebno – rekla je Ljube i usporedila drugu sezonu s ovom.

– Povratak je bio i otegotna i olakotna okolnost samim time što sam ja danas teža nego onda. I što sam starija, samim time i teže izvoditi vježbe. Olakotna okolnost mi je ta što već otprilike znam kako ovaj sustav funkcionira i da sam smatrala da to nije dobro, ne bih se ponovno ni prijavila – kazala je.

Podsjetimo, Goran i Ljube na prvom vaganju kazali su što je pošlo po zlu nakon prvog dolaska u "Život na vagi".

– Kad smo izašli, tek onda je počela borba. Prvi pokušaj nije uspio, ne znam točno što bih rekao, život. Malo popustiš, pa se opet vratiš na staro. Uvijek su bila neka odgađanja kao i prije prvog showa, to nije dobro. Zanemario sam stvari koje sam naučio u showu. Došla je korona, nisam se puno kretao – rekao je Goran kojem je vaga na njegovu drugom pokušaju u ''Životu na vagi'' pokazala 155,9 kilograma. 

– Kao da imam knedlu u grlu. Treba je progutati i krenuti ispočetka. Teško je reći zašto se opet družimo. Glava ni onda nije bila spremna iako sam imala dobre rezultate. Nisam se mogla nositi s odgovornošću. Borba tek počinje – rekla je Ljube koja je ovaj put imala 193,6 kilograma. 

Inače, Ljube i Goran roditelji su dvoje djece koja su im velika potpora i motivacija te su ih oni potaknuli na ponovnu prijavu.

VIDEO: Zgodna navijačica s Davis cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlade djevojke' 

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tapiros77
17:44 18.09.2023.

Manje priče više rada - kao i svugdje! I on i muž su već bili tamo, sve zapravo znaju - ali eto nisu u glavi dovoljno jaki. Žena se vratila sada još 30kg teža?!?!? I što će sada napraviti? Ponovno sve isto ju uće i imat će vrhunske rezultate opet - ali što će kad dođe doma??? Opet šunkica i kolači???? Sve zna, ali kad je doma ne može! Pa ne može netko vječno voditi brigu o njoj - mora sama prelomiti nekako u glavi i pobjediti tu ovisnost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije