Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Kandidate čeka prvo vaganje: 'Imam dozu straha i treme, vjerujem da tim jako puno očekuje od mene'

Foto: VOYO screenshot
1/6
18.09.2023.
u 14:15

Neki kandidati bit će razočarani, a drugi će slaviti

Kandidati su odradili prvi timski izazov i posljednji trening prije vaganja na kojem su se posebno iskazali Irena i Mislav Vlašić, a uskoro će doznati jesu li bolji od prosjeka prvog ciklusa svih prijašnjih sezona 'Života na vagi', što je brojka od 3,9 posto. Kako su bili jako dobri u prošlom izazovu, tu su brojku smanjili za jedan posto pa sada moraju skinuti 2,9% tjelesne mase i ako uspiju u tome, nitko neće napustiti show.

"Idem prema vagi, osjećam se uzbuđeno, ali imam i dozu straha i treme zato što vjerujem da tim i svi ostali kandidati jako puno očekuju od mene", otkrio je najmlađi kandidat sedme sezone Martin.

VEZANI ČLANCI

"Naravno da smo uzbuđeni i nervozni jer ne znaš što će se dogoditi, tko bi mogao ispasti...", rekao je Leonardo, a Pero samouvjereno dodao: Mota nam se svima po glavi da ćemo dostići tih 2,9 posto." Edo je komentirao da su ovi prvi dani u karlovačkom kraju protekli u ležernom tonu, ali i naglasio: Bilo je kao neko zatišje pred buru i ne bih volio da prva bura puhne već danas."

Tko je skinuo najviše kilograma, a tko zabušava na treninzima - ne propustite pogledati večeras u 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Života na vagi'. Epizodu pogledajte već sada na plarformi Voyo.

VIDEO Zgodna navijačica s Davis Cupa: 'Neugodno mi je, uskoro punim 44 godine, ovo je za mlađe djevojke'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije