Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje na Silvestrovo

Silvestarsko vjenčanje Ane Brdarić

ana brdarić
Foto: željko lukunić/PIXSELL
1/2
01.01.2010.
u 12:05

Voditeljica RTL televizije udala se nakon osam godina veze za agronoma Marka Boljata u crkvi Marije pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji. Mladenci su svadbu kojoj je prisustvovala samo uža rodbina i najbliži prijatelji proslavila u restoranu Bon Apetit.

Bila je to najluđa i najsretnija noć za 29-godišnju voditeljicu vijesti RTL televizije Anu Brdarić, koja se na Silvestrovo, uz mnogo smijeha i nekoliko suza, udala za svog dugogodišnjeg dečka, 30-godišnjeg agronoma Marka Boljata.

– Da imamo snage, organizirali bismo reprizu vjenčanja i dočeka Nove, jer toliko topline i ljubavi na jednom mjestu nismo osjetili – rekla nam je Ana u prvom danu svog bračnog staža. Skromnom vjenčanju u crkvi svete Marije Pomoćnice na zagrebačkoj Knežiji prisustvovali su samo najuža rodbina i najbolji prijatelji para, koji su s mladencima i kumovima Anom Bulić i Josipom Musom do ranih jutarnjih sati slavili u restoranu ‘Bon Appetit’. Nakon obreda, koji će ostati zapamćen po Aninim suzama radosnicama i drhtavom glasu prilikom izricanja sudbonosnog ‘da’, lijepa mladenka odjevena u elegantnu dugu blijedoružičastu satensku vjenčanicu modne kuće Friends Design nije krila svoju sreću.

Radišna Ana na posao se vraća dan nakon ludog svadbenog slavlja, već 2. siječnja, kad se počinje pripremati za drugi krug predsjedničkih izbora, zbog kojih je odgodila svoj medeni mjesec.

– Marko i ja oduvijek smo željeli posjetiti Peru, no to nećemo učiniti sada, nego kad nam se ukaže prilika. Što se medenog mjeseca tiče, stvarno nismo formalisti i sigurno nećemo očajavati zbog toga što ga nećemo realizirati odmah nakon svadbe. Osam godina smo skupa, pa osim ljubavi jedno drugom pružamo međusobno razumijevanje i podršku – izjavila je nedavno voditeljica RTL televizije, koja je 2009. ispratila s titulom supruge, a 2010. će, ako se želje ostvare, ispratiti kao sretna mama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije