Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijala fanove

Sharon Stone potražila partnera preko aplikacije, na kraju je blokirana

Sharon Stone
Foto: Profimedia
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
30.12.2019.
u 20:03

- Otvorila sam aplikaciju Bumble i pročitala da mi je račun zatvoren. Neki korisnici su upozorili da to ne mogu biti ja, napisala je na Twitteru američka glumica.

Poznata glumica Sharon Stone napisala je u ponedjeljak da je blokirana na aplikaciji za pronalaženje partnera jer su korisnici mislili da se radi o lažnom profilu.

- Otvorila sam aplikaciju Bumble i pročitala da mi je račun zatvoren. Neki korisnici su upozorili da to ne mogu biti ja, napisala je na Twitteru američka glumica.

- Hej Bumble, zašto me diskvalificirate? Ostavite me u košnici, našalila se i poigrala riječima (bumble znači bumbar).

- Vaš račun je zatvoren jer su nas upozorili da je lažan, piše ispod fotografije.

Tvitovi američke glumice (61) su podijeljeni više tisuća puta.

Aplikacija Bumble je drugačija od ostalih aplikacijia za pronalaženje partnera po tome što samo žene mogu napraviti prvi potez i kontaktirati muškarce, a ne i obrnuto.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar pendreck
pendreck
21:46 30.12.2019.

...uff idem se tu odmah prijavit!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije