Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na facebooku

Severina reagirala na Milanovićevu izjavu: 'Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu'

Foto: Screenshot
1/16
26.01.2024.
u 19:46

Pjevačica se oglasila na Facebooku i podijelila video Milanovićeve izjave te uputila svoju poruku.

U utorak se dogodio novi preokret u sudskom sporu između Severine i Milana Popovića. Naime, dramatičan zaplet u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku. Milan i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se Aleksandar, koji će uskoro napuniti 12 godina – opet vraća ocu. Nakon ove odluke brojni Hrvati i Hrvatice stali su u obranu naše pjevačice, a ona se redovito o svemu oglašava na svojim društvenim mrežama. Osim toga, i mnoge poznate ličnosti iznijele su svoj stav, a među njima i predsjednik Zoran Milanović koji je kritizirao pravosuđe te se zapitao zašto cijeli spor traje devet godina. 

VEZANI ČLANCI

- To traje devet godina, taj dječak je vjerojatno sijede već dobio. Devet godina… Ne znam kakvi su mu majka i otac, ali gdje su tu sudovi? Kome to predbaciti? Predsjedniku Vrhovnog suda? On tu ništa ne može. Ne znam možda Ustavnom sudu? To je ozbiljna tema, ali nećete je čuti od Plenkovića - poručio je Milanović. 

1/16

Sada je na njegovu izjavu reagirala i pjevačica koja se oglasila na Facebooku. Severina je podijelila video Milanovićeve izjave te dodala:

- Poštovani Predsjedniče, nije devet godina, 11 godina to traje. Hvala što ste shvatili da se ne radi o meni, nego o mom djetetu. I da je to poigravanje sustava s jednim djetetom više od desetljeća - bešćutno. Oduzima mu se pravo na bezbrižno djetinjstvo i pravo na dom. I na kraju, hvala na brizi, nema dijete još sijedih. I nije poludio… ali i Vi morate shvatiti da je upravo vijeće Vrhovnog suda ovo vratilo na presudu iz prvog stupnja. I što ćemo sad? Kažu, pravda uvijek pobijedi na kraju, a bilo bi bolje da je pobijedila na početku - istaknula je pjevačica.

Podsjetimo, u četvrtak je u Laubi održana i večer podrške za Severinu, a na društvenim mrežama brojne poznate osobe poslale su joj podršku. Na dodjeli nagrade Cesarica u prijenosu uživo, Severini su podršku poslali i Prlja iz Leta 3 te Gibonni.

VIDEO Severina o odluci suda da se njezin sin vrati ocu

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
21:05 26.01.2024.

Ne radi se o tvom djetetu, nego o tvom obračunu s bivšim mužem kojeg si sama odabrala. Da se radi o tvom djetetu onda bi već našla način da se to riješi izvan suda.

Avatar barba_barba
barba_barba
20:35 26.01.2024.

U prometu nan svaki dan pogine 1 osoba, u Dalmaciji se za zemljišnoknjižne sporove gubi 10 godina, u Zagrebu u sri bila dana jure kombije sa migrantima- a predsjednik nan se uhvatije Severine i Milana.

DE
Dex
22:24 26.01.2024.

Što kaže cajkašica o svađama sa socijalnim radnicima kad nije bilo po njenom ili kada se svađala sa materom i sestrom? Gdje joj je sin kad ona orgija po 200+ dana po srbiji i BIH? Gdje joj je bio sin kada je orgijala po Tajlandu? Sin joj nije zaslužio ići s njom na odmor? Opet su joj kao i nekom svi drugi krivi osim nje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije