Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istina o putovanjima

Danijela Dvornik se požalila na Filipine: 'Ovdje možete vidjeti čovjeka koji leži na cesti'

Foto: Instagram
1/15
26.01.2024.
u 18:02

U jednom Instagram storyju pokazala je realnost grada za koji tvrdi da je pun smeća te da sve smrdi.

Danijela Dvornik (56) s prijateljicom se zaputila na Filipine, no odmah po dolasku, pratiteljima se požalila na nekoliko stvari koje je ipak nisu oduševile. A nakon što ju nije oduševio glavni grad Manila, trenutno su u Cebuu. A ni taj grad ju nije oduševio.

U jednom Instagram storyju pokazala je realnost grada za koji tvrdi da je pun smeća te da sve smrdi. "Ovdje možete vidjeti čovjeka koji leži na cesti", rekla je Danijela. "Tamo negdje iza prekrasnih plaža postoji realan svijet i život Filipina", napisala je u opisu.

Foto: Screenshot

Kasnije, u Instagram objavi napisala je kako putovanja nisu uvijek ugodna.

"Putovanja nisu samo resorti gdje se ugodno smjestiš i gdje osoblje ponizno ispunjava svaku tvoju uvrnutu želju. Gdje dopustiš sebi luksuz razmaženosti, a da ne promisliš što se van tih zidova događa. Znam, neki ne žele znati. Moram priznati da mnogo puta ni ja nisam htjela znati i izaći iz svoje zone komfora i da nije uvijek ugodno. Osim radoznalosti treba i hrabrosti da se suočiš s istinom koja nije uvijek obojena rozom bojom. Svijet nije pravedno mjesto. Niti će ikada biti.
Sve što možeš učiniti jest da još više cijeniš ono što jesi i što imaš. Ponekad jednostavno moraš otići da bi se vratio", stoji u objavi. 

Početkom ovog tjedna bila je i na otoku Boracay, a fotke je objavila na društvenim mrežama. 

Za Manilu je rekla da je previše kaotična. 

VEZANI ČLANCI

 

"Tučemo se već iz aviona. Prvo jedan koji se derao pa nam je ometao san pa je dobio packu. Ali mu se nije svidjelo jer ipak smo mi žene. A sad smo, evo, imale okršaj tu sa taksistima", ispričala je pratiteljima na Instagramu pa nastavila s opaskom na glavni grad Filipina.

"Manila je previše kaotična. Nema se tu što vidjeti", priznala je.

VIDEO Severina o odluci suda da se njezin sin vrati ocu: 'Moje dijete nije vreća krumpira s kojom ćete trgovati'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Zgubider..
Zgubider..
19:19 26.01.2024.

"…Danijela Dvornik se požalila na Filipine: 'Ovdje možete vidjeti čovjeka koji leži na cesti'…"___Zenska glavo, pa u Londonu, u jednoj od najbobatijih zemalja svijeta, ispred robne kuće Harrods (pojam luksuza i bogatstva) na nogostupu ti spavaju bezkućnici…

CA
cactus
20:38 26.01.2024.

To je mogla vidjeti i u splitu, samo da je skinula šminku sa očiju

Avatar Bill Carson
Bill Carson
18:32 26.01.2024.

Donirajte koju tisuću eura potrebitima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije