Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deložacija kultnog kluba

Severina prozvala Bandića: Više je policajaca ispred Jabuke nego kad su hapsili gradonačelnika

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/9
20.10.2020.
u 13:37

Jedan od osnivača kluba i voditelj Jabuke bio je i Severinin menadžer Tomica Petrović

Općinski građanski sud u Zagrebu donio je 15. rujna 2020. rješenje o ovrsi Grada Zagreba kao ovršitelja nad GSK Jabuka kao ovršenikom. Tada je najavljena deložacija i zatvaranje prostorija na Jabukovcu koja se danas i provela, a uz nekoliko videosnimki iz Jabuke danas tijekom deložacije, na cijelu situaciju osvrnula se i Severina na svom Instagramu i prozvala gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

"Gospodin Bandić, gradonačelnik Zagreba, danas je od jutra delal i deložirao jedan od najstarijih klubova u Europi, glazbeni klub Jabuku. Zato ću kajkati... Policajaca je bil više neg kad su nam hapsili dragog nam gradonačelnika. Glejte, da se razmemo, ne kužim se u te jabuke, al se nadam u dobro njegovo srce i da bum naš gradonačelnik tu sagradil velike nebodere sa stanovima za sve ljude kojima su domovi nastradali u potresu u Zagrebu. Bumo pozitivni, ne? Ne bum on tu gradil valjda parkiralište. Kaj vi mislite? Kaj bu on tamo sad zgradil?" pitala je pratitelje.

Većina je odgovorila kako će možda gradonačelnik na tom prostoru izgraditi fontane. Tijekom deložacije ispred kultnog kluba bio je i Severinin menadžer Tomica Petrovića koji je bio jedan od osnivača ovog kluba i nekada je bio jedan od voditelja Jabuke.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
13:54 20.10.2020.

Bude sagradil filmski studio gdje ti budeš mogla snimati filmiće.

DU
Deleted user
13:53 20.10.2020.

cuj ovu cajkusu, ajde seve pumpaj botoks i setaj

EL
Elektra268
13:44 20.10.2020.

Ovo njeno kajkanje je kao trebalo ispasti duhovito? Zanimljivo? Moralna VHS vertikala našeg društva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije