Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazovno izdanje

Franka pozirala u čipkastom grudnjaku, pratitelji ostali bez teksta: 'Nemam riječi'

Foto: Instagram
1/6
20.10.2020.
u 12:54

Pjevačica je otkrila što je drži u ovim neizvjesnim vremenima dok traje pandemija, a sve je začinila atraktivnom fotografijom na kojoj pozira u crnom čipkastom grudnjaku sa širokim osmijehom na licu.

Franka Batelić svoje je pratitelje odlučila počastiti nesvakidašnjim izdanjem. Pjevačica je otkrila što je drži u ovim neizvjesnim vremenima dok traje pandemija, a sve je začinila atraktivnom fotografijom na kojoj pozira u crnom čipkastom grudnjaku sa širokim osmijehom na licu.

1/11

"Osmijeh. Ljubav. Prijatelji. Obične, a čarobne stvari.To je ono što nas drži u ovim čudnim vremenima", napisala je Franka u opisu fotografije ispod koje su se počeli nizati komplimenti.

"Nemam riječi, koliko si lijepa, a tek ovaj tekst", "Ženo pa ti si svakim danom sve ljepša i ljepša", "Svakim danom me sve više inspiriraš, ohrabruješ i najvažnije usrećuješ i zato ti hvala!" samo su neki od komentara.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pjevačica je početkom godine rodila sina Viktora, a nedavno je objavila fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i napisala je kako prije godinu dana ne bi objavila ovakvu fotografiju ili bi je gledala na neki drukčiji način. Objavom je svim ženama poručila kako je žensko tijelo čudesno i lijepo. "Nakon devet mjeseci trudnoće shvatiš koliko je žensko tijelo nevjerojatno. Koliko pojma nisam imala što sve može izdržati. I naučiš ga voljeti i poštovati. Neizmjerno. Prije godinu dana vjerojatno ne bih objavila ovu fotku, ili bih je doživljavala na drukčiji način. Cure, žene – naša su tijela prelijepa, čudesna. Pogledaj se u ogledalo i obećaj si da ćeš se brinuti o sebi i svom tijelu i prihvatiti ga u svim njegovim fazama, promjenama. Jer upravo tu leži ženska supermoć. Budimo ponosne!" napisala je Franka uz fotografiju.

Prije dva mjeseca Franka se vratila poslu i snimila je pjesmu "Pravi osjećaj" i objavila je i videospot za ovu pjesmu. Kada je u tom povodu dala intervju, otkrila je što je naučila o majčinstvu u ovom periodu. – Da nema planiranja, što je meni koja sve volim planirati teško palo. Treba jednostavno živjeti u trenutku i prilagođavati se situaciji. Trebalo mi je malo da to pohvatam, ali sada sam bolja, trudim se. I koliko god su mi svi govorili da nema veće ljubavi od one koju majka osjeća prema djetetu, ovu razinu zaljubljenosti i povezanosti moraš osjetiti da bi to shvatio.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Ključne riječi

Komentara 2

EP
Epil
14:18 20.10.2020.

Ja bas i nisam ostao bez teksta, obzirom da se nista posebno ni ne vidi.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:22 20.10.2020.

Sad bih ja nešto rekao, al se bojim da me ne blokiraju na par dana, možda i godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije