Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJTEŽI DANI

Slomljen od boli! Sin Roberta Redforda izgubio bitku za život nakon teške borbe

Robert Redford
Foto: profimedia
1/11
20.10.2020.
u 11:16

James Redford, sin glumca i redatelja Roberta Redforda, preminuo je u 58. godini života.

U 58. godini života sin poznatog glumca i redatelja Roberta Redforda, James Redford, preminuo je od karcinoma jetre, pišu američki mediji. Umro je u snu u svom domu u Kaliforniji nakon bitke sa zloćudnom bolesti dok je čekao transplantaciju.

O njegovoj smrti oglasila se Robertova supruga Kyle Redford.

– James je preminuo danas. Slomljenog smo srca. Živio je predivan život pun utjecaja i mnogi su ga voljeli – poručila je Kyle u tvitu s nekoliko obiteljskih fotografija te poručila u nastavku objave: "Beskrajno sam zahvalna njegovoj supruzi s kojom je u 32 godine odgojio dvoje spektakularne djece. Ne znam što bismo učinili bez njih u protekle dvije godine", napisala je supruga 84-godišnjeg glumca koji se još nije službeno oglasio o tužnoj vijesti.

James i njegov otac Robert 2005. godine otvorili su Redford centar s ciljem da utjecajem filma ubrzaju rješenja i potaknu ljude na borbu s klimatskim promjenama, stoji na stranici. Izvršna direktorica Jill Tidman u spomen na osnivača podijelila je dugačku objavu na društvenim mrežama govoreći kako je James sve mogao zaraziti radošću i otvorenošću.

Foto: profimedia

– Svemu je prilazio s dobrotom i toplinom, otvorenošću koja se širila lako među svima nama – napisala je Tidman. 

Poput svog legendarnog oca, James je bio redatelj, ali dokumentarnih filmova. Prvi je objavio 2012. godine pod nazivom "The Big Picture: Rethinking Dyslexia", inspiriran sinom Dylanom. Poslije su mu slavu donijeli filmovi "Toxic Hot Seat" i "Paper Tigers".

 

Komentara 4

EP
Epil
00:50 21.10.2020.

Imati toliko novca, a ne srediti sinu transplantaciju, meni neshvatljivo!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:02 20.10.2020.

Jetra. Bogati ljudi imaju najskuplje visije na raspolaganju i to je preveliko iskušenje.

LI
liliZG
12:11 20.10.2020.

teško je roditelju kad nadživi dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije