Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije pazila

Severina novom objavom razbjesnila fanove: 'To nije dobar primjer'

Foto: Borna Filic/Pixsell
1/7
30.04.2020.
u 14:00

Podsjetimo, glumca iz humoristične serije ''The Cosby Show'' za seksualno zlostavljanje optužilo je 60 žena.

Severina Kojić izazvala je bijes nekolicine fanova na Instagramu kada je uz fotku na kojoj sjedi na krevetu potpuno sređena i našminkana dodala citat glumca optuženog za silovanje.

"Žene ne žele čuti ono što ti misliš. Žene žele čuti ono što one misle... samo dubljim glasom", napisala je Kojić uz fotografiju i potpisala komičara i glumca Billa Cosbyja optuženog za spolno zlostavljanje većeg broja žena. 

Foto: Instagram screenshot

Nakon što je jedna pratiteljica komentirala da nije dobar primjer što Severina citira glumca koji je toliko zla nanio ženama, pjevačica je uklonila potpis ispod fotografije, ali i sve komentare. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, glumca iz humoristične serije ''The Cosby Show'' za seksualno zlostavljanje optužilo je 60 žena. Priče o njegovu neprimjerenom ponašanju suptilno su satirizirane godinama u raznim crtanim filmovima za odrasle kao što je '"Family Guy", a presudio mu je nastup komičara Hannibala Buressa koji ga je javno prozvao jer "godinama drži prodike mladima o tome kako bi se trebali ponašati i  odijevati, a zapravo drogira i siluje žene". 

 

Ključne riječi

Komentara 9

MO
mošmalo
17:14 30.04.2020.

Ja mislim da ova nema nista u supljoj glavi nego onu stvar.. zato je medija drze za laganu meteorsku zvjezdicu.

Avatar Warded
Warded
15:21 30.04.2020.

A šteta da je pobrisala taj (krajnje egoističan) post. Baš bi bilo lijepo vidjeti kako ju cipelare feministice i tolerantne antifa bitch.

CR
croban1111
18:44 30.04.2020.

Ma lako za njezino filozofiranje. Nego, mene zanima kako ova dolazi do propusnica za kretanje.Malo u Beograd, malo u Split, pa malo u Zagreb. Ja svoju vikendicu nisam vidio od prošle godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije