Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promijenila mišljenje

Remi je nekada hvalila Škoru i sada se kaje zbog toga i evo što kaže o njemu

Zagreb: Poznati prate svečanu dodjelu Večernjakove ruže
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
30.04.2020.
u 10:49

Kada je Škoro pokazao svoje političko lice, vidjela je da to nije onaj čovjek kojeg je upoznala.

Mirela Priselac Remi, pjevačica grupe Elemental, bila je gošća RockLive podcasta u kojem je govorila o raznim temama od glazbe,uređenja stana, politike, društvenih mreža, a u razgovoru su se dotaknuli su se i Miroslava Škore s kojim je Remi bila članica žirija showa "Zvijezde pjevaju". 

Dok se show lani prikazivao na HRT-u, Remi je izjavila kako ju je Škoro osvojio humorom, a sada je priznala kako takvo što ne bi
izjavila da je kontekst u kojem su se upoznali i družili bio drukčiji. – Mi smo se upoznali u kontekstu zabavne glazbene emisije na HRT-u gdje je on nastupao kao glazbenik. Upoznala sam ga kroz tu prizmu i politika se tu nije spominjala, kao muzičara sam ga doživjela kao normalnog lika, inteligentan je, brz oštar, brzo kuži. I to sve stoji i zbog toga je on i dosta opasan kao političar jer je iznimno inteligentan, ali njegov sustav vrijednosti suprotan je od mojeg – izjavila je Remi.

Zagreb: Poznati prate svečanu dodjelu Večernjakove ruže
1/28

Dodala je, kada je Škoro pokazao svoje političko lice, vidjela je da to nije onaj čovjek kojeg je upoznala. – Bitan je kontekst u kojem smo se mi družili, nisam s njim pričala o tome što bi on radio u zemlji. Možda sam nepromišljeno dala izjavu o njemu i to je bila moja velika škola. Htjela sam mu dati šansu, nećemo biti seronje, no ispostavilo se da je on seronja – rekla je Remi. 

Pogledajte najbolje trenutke s virtualne dodjele Večernjakove ruže

 

Komentara 14

Avatar hdzovapodriguša
hdzovapodriguša
11:52 30.04.2020.

"kao muzičara sam ga doživjela kao normalnog lika, inteligentan je, brz oštar, brzo kuži...ali njegov sustav vrijednosti je suprotan od mog Znaci cim ne prati ljevicarski anti-hrvatski svjetonazor, to vise nije isti covjek.

SV
sven222
11:50 30.04.2020.

A iz kojeg razloga je ova osoba relevantna za Skoru i njegovu politicku karijeru. U svakom slucaju je skupio glasova koliko ta njena grupa nece ukupno skupiti publike na svim svojim koncertima a da o Skori kao pjevacu da ne pricamo jer mogu samo sanjati njegove uspjehe..

MK
mksdk
11:58 30.04.2020.

Remi, tvoj sustav vrijednosti je kriv. Iz svoje krive percepcije donosiš i krive zaključke o, manje-više, svim važnijim temama. Stoga, to što ti se sada Škorini stavovi ne sviđaju, to nije posljedica toga što su Škorini stavovi krivi (barem oni na koje se ti referiraš), nego je posljedica toga što su tvoji stavovi krivi. Remi, odreci se svojih bezbožnih ideja koje te vode k svim mogućim zabludama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije