Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasjala na premijeri

Severina ima novi friz, ali je li triko spremila na dno ormara?

severina (1)
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/6
06.11.2012.
u 09:06

U maslinastozelenoj haljini i s kraćim šiškama smješkala se i uživala dokazujući da žene nakon okretanja nove životne stranice najprije promijene frizuru

Da je Severina liniju istesala, doznali smo u subotu kada je zapjevala u HTV-ovoj uspješnici Ples sa zvijezdama. Zlatni triko koji više otkriva nego skriva pokazao se ipak kao modni promašaj. Čak i da je naišao na odobravanje publike (čitatelji Večernjeg lista "potopili" su je u anketi), sigurni smo da Severina ne bi za njim posegnula razmišljajući što odjenuti za kazališnu premijeru. Ne znamo, ipak,  je li triko sakrila na dno ormara.

U Maloj sceni kamo je došla pogledati  predstavu "Pričaj mi o Gorkome" nastalu prema romanima njezine prijateljice i suradnice Mani Gotovac Seve je zasjala primjerenijim zvjezdanim sjajem. U maslinastozelenoj haljini s potpisom Aleksandre Dojčinović za Lei Lou i s kraćim šiškama smješkala se i uživala dokazujući da žene nakon okretanja nove životne stranice najprije promijene frizuru.

>>Stilisti s HTV-a: Ograđujemo se od Severinina mikrotrikoa

 

Ključne riječi

Komentara 36

KR
krilnik2
18:32 06.11.2012.

A koje boje su joj gacice? Koje higijensske uloske koristi? Koliko puta na dan pisa; a koliko puta sere?

Avatar antuntun55
antuntun55
10:25 06.11.2012.

teško mi je prepoznati ju obučenu i bez te "nove" frizure

OB
-obrisani-
18:32 06.11.2012.

06.11.2012. u 13:00h Ivica_M je napisao/la: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Slusaj ti bilmezu nemoj ti nas da vredjas konjusaru Madjarski, ona je vasa tovarisica sa kamenjara iz okolinu Biokova a prepoznajete se po bradavicama na licu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije