Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(Ne) važna dobna razlika

Ni dva desetljeća razlike u godinama nisu prepreka za ljubav na estradi

severina
Foto: Pixsell
1/5
22.07.2017.
u 10:21

Trend je imati puno starijeg ili puno mlađeg partnera/icu. Joško Lokas od svoje nove izabranice Jelene Katarine Kapi stariji je 22 godine, a popularna Seve od supruga Igora Kojića starija je čak 15 godina

Iako, prema istraživanjima, manje od pet posto ljudi vjeruje u uspjeh ljubavnih veza s velikom razlikom u godinama u korist žena, posljednje vrijeme u svijetu domaćih celebrity parova svjedočimo baš tom trendu.

Osim Severine i Igora Kojića (ona je starija 15 godina), i glumački par Jelena Perčin i njezin devet godina mlađi dečko Momčilo Otašević potvrđuju da godine nisu nikakva prepreka za ljubav.
Premda su već dvije godine u vezi, ne pojavljuju se često zajedno u javnosti. Iznimku su učinili na nedavnom Pula Film Festivalu, potvrdivši da ljubav sa seta serije “Kud puklo da puklo” još traje. I pjevačica Jelena Rozga starija je devet godina od Stjepana Hausera.

severina
1/15

– Zaljubila sam se u trećoj minuti našeg susreta – rekla je medijima Splićanka priznavši da ju je Stjepan osvojio svojom zbunjenošću. Prema mišljenju stručnjaka, idealna dobna razlika bila bi da je muškarac od žene stariji četiri godine. Objasnili su to činjenicom da ta razlika najbolje kompenzira mušku nezrelost.

No, razlika od čak 22 godine nije nikakva prepreka Jošku Lokasu i njegovoj Jeleni Katarini Kapi, koji će u kolovozu proslaviti dvije godine veze. “Samo ti i ja...”, napisala je bivša Miss turizma ispod fotografije na kojoj pozira s Joškom u njegovu rodnom mjestu Raslini, uz hashtagove #myworld i #uncontitionallove.

Cijelo desetljeće “dijeli” i Anu Gruicu (34) i Hrvoja Šalkovića (44); Zlatko Mateša (68) dvostruko je stariji od svoje Bojane Maglaić, dok je “rekorder” po ljubavi s mlađahnim djevojkama poduzetnik Josip Radeljak Dikan, koji je nedavnom objavom fotografije na kojoj mu mlada djevojka sjedi u krilu ponovno potvrdio da za njega vrijedi ona “mlađe je slađe”.

severina
1/8

Komentara 9

VL
????
11:02 22.07.2017.

I po čemu su svi ovi navedeni celebrityji? Da ih nema u naslovima članaka, ne bih ni znao za njih, a čak ni ovako ne znam kaj oni delaju u životu osim kaj se povlače po novinama i naslikavaju na sebićima?

Avatar marela
marela
23:09 22.07.2017.

ja ne bih imala "pile" za muža, neka hvala...moj poznanik: bila je to njegova ljubav do neba. ona sada ima 60, a on 45 i to više ne funkcionira.............

KA
kacavenda
10:52 22.07.2017.

Uzas, tj bolest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije