Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

'Sevdah u Lisinskom' gotovo rasprodan!

sevdah u lisinskom
Foto: VL
1/2
PR
Autor
PR članak
02.11.2013.
u 22:45

Meni je sevdalinka izuzetno bliska. Ja sam iz sevdalinki crpio, a crpim i danas svoju energiju i pjevačko umijeće, kaže Džinović.

Za tradicionalni koncert „Sevdah u Lisinskom“  koji  će se održati 6. studenoga 2013. u Koncertnoj dvorani „Vatroslava Lisinskog“ ponovno vlada veliki interes! Koncert je gotovo rasprodan, što nimalo ne čudi, jer će na njemu pjevati Haris Džinović.

- Meni je sevdalinka izuzetno bliska. Ja sam iz sevdalinki crpio, a crpim i danas svoju energiju i pjevačko umijeće i osobito mi je drago da sam ove godine i ja dio tradicije pjevanja sevdalinki u Lisinskom - kazao je ususret koncertu od kojeg nas dijeli samo nekoliko dana Haris Džinović.

Uz Harisa Džinovića, na pozornici će se u srijedu 6. studenoga izmijeniti i drugi vrhunski pjevači i pjevačice kojima je sevdah „u krvi“ - Merima Njegomir, renomirana pjevačica poznata po svojem kristalno čistom vokalu i posebno emotivnoj interpretaciji; Muhamed Mujkanović, jedan od ponajboljih interpretatora bosanske sevdalinke čija karijera traje već četrdeset godina; popularni Amir Kazić Leo, sve poznatiji Reuf Feković, mlada Azra Husarkić koja intenzivno radi na očuvanju sevdalinke i mnogi drugi pjevači koje zagrebačka publika željno očekuje.

 Producent Tomislav Kašljević koji je autor projekta i producent koncerta „Sevdah u Lisinskom“ svake godine zagrebačkoj publici daruje nezaboravnu večer sevdaha, a za ovogodišnju su, baš kao i prethodnih godina, ulaznice planule! Preostalo ih je još vrlo malo, a najbrži ih mogu kupiti na blagajni Dvorane i u sustavu Eventima.

Komentara 2

SI
Sirotanovic
17:12 03.11.2013.

super

MA
mare0801
12:22 06.11.2013.

meni je sevdalinka draga,ali ja je recimo,ne povezujem s H.Džinovićem,jer su to već neke novokomponirane "vode",a koncert sevdalinki bez Amire Medunjanin,znači da se organizator oslanja na stare snage i tradicionalnu publiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?